Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A csed is beleszámít a babavár...

A csed is beleszámít a babaváró feltételeihez kapcsolodó 3 éves munkaviszonyba? Gyed után dolgoztam 2 évet utána jött a kövi babóca és azóta vele vagyok Cseden előtte pedig táppénzen.Most így akkor 3 éves munkaviszonyom megvan vagy nem?

Figyelt kérdés
Mivel alapból szeretnénk még egy babót a későbbiekben ,így néha elgondolkodom a babaváró felvételén amit akár betudnék fektetni egy másik ingatlanba amit kitudnánk adni albiba. Még csak nézelődök , informálódok, de eddig erre nem találtam leírt formában választ. Köszi előre is

ma 09:58
 1/1 anonim ***** válasza:
Ha cseden vagy, akkor munkaviszonyból mentél el szülni, tehát igen, van munkaviszonyod.
ma 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!