Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan vásárolhatok leselejtez...

Hogyan vásárolhatok leselejtezett eszközöket egy adott iskolától?

Figyelt kérdés

Van egy iskola, ahol leselejteztek közel 100+ db. Albacomp márkájú Noteszgépet, amit még annak idején 2009~2010 környékén nyert meg az Intézmény egy EU-s Pályázati Program keretein belül, ha minden igaz.

Ezeket a Noteszgépeket leselejtezték, mert már elavultak, ezért egy jelképes összegért elszeretné adni az Intézmény, amire természetesen vevő lennék mint magánszemély, mert sajnos nincs cégem.

Főállás mellett foglalkozok IT. eszközök felújításával.

Mi annak a hivatalos menete, hogy én ezeket a Noteszgépeket megvásároljam az Intézménytől?

Ők hogyan tudnák ezt elszámolni, illetve milyen dokumentumokra lenne szükség?

Egy egyszerű afásvételi elég lenne?

Az iskolát már tegnap felhívtam, ahol tanácstalanok, mert még ilyet sosem csináltak, ezért nincs tapasztalatuk, és sajnos nekem sem.

A tankerülettel is beszéltem, de ők sem tudtak érdemi választ adni.

A válaszokat előre is köszönöm!

28/F

ma 06:53
 1/4 A kérdező kommentje:

Adásvételi*

Elnézést a hibák miatt.

Telefonról írtam.

ma 06:56
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Amíg nem állapodsz meg velük, addig szerződni sem tudsz. Nem mellesleg ilyenkor ki szokták kötni, hogy tilos a gépeket továbbértékesíteni.
ma 07:44
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha leselejtezett, akkor már nem vásárolható meg szerintem. Ha selejtezés HELYETT értékesítik, az még szóba jöhet.
ma 08:19
 4/4 A kérdező kommentje:
A családban van egy közgazdász, aki azt mondta, hogyha le van selejtezve és nulla a selejtezési értéke, akkor is eladhatják, csak azt nem tudja, hogy milyen szabályozások vonatkoznak egy iskolára, de ma fog pontosan utána nézni.
ma 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!