Megbízható bolt a Los Polos Pólóműhely?
Figyelt kérdés
A minap hívtak hogy a megnövekedett rendelések miatt nem lehetséges az utánvétes fizetés ezért küldenek egy email-t a számlaszámukkal hogy oda utaljak. Szerintetek ilyen van, vagy pedig átverés?dec. 11. 15:53
1/4 anonim válasza:
Ha arról az üzletről van szó, ami Szolnokon van. Akkor az teljesen megbízható. Én is vásároltam már többször tőlük.
Ha nem megfelelő, hogy előre kell bizonyos esetben fizetni. Úgy gondolom biztosan van lehetőség törölni a rendelést. És máshonnan megrendelni utánvéttel.
2/4 anonim válasza:
Ez nem egy kamu bolt, úgyhogy el tudom képzelni hogy előreutalást kérnek.
3/4 anonim válasza:
Én is rendeltem már tőlük többször, mindig pikkpakk ment minden, a csere is.
4/4 anonim válasza:
Megbízható webshop, rendeltem már tőlük, még a mérethibás pólót is gyorsan cserélték
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!