Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Sok vállalkozó miért ennyire...

Sok vállalkozó miért ennyire igénytelen?

Figyelt kérdés
Oké, hogy beadták a kulcsot, előfordul, de ezt miért nem tudják normálisan lekommunikálni? A Facebook-oldalukat is sokan otthagyják, egy szó sincs róla, hogy megszűnt volna, csak azt látni, hogy az utolsó bejegyzés évekkel ezelőtti. Az ilyen cégek honlapja is addig megy, amíg a domain él, de egy árva szó nincs a megszűnésről.
dec. 10. 12:08
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
48%
Azért kérdező, mert a vállalkozók pont ugyanolyan mentalitással rendelkeznek, mint az itteni válaszolók többsége.
dec. 28. 16:31
 12/19 anonim ***** válasza:
Oh ez még csak a felszín morzsája... Amit itt felhoztál példának.
dec. 28. 22:33
 13/19 anonim ***** válasza:

19 éve nem léptem be a facebookba (Sem a jelszóra, sem pedig az akkori e-mail elérhetőségemre nem emlékszem ennyi idő után.), idén már 3-an lecsesztek, hogy nem írtam nekik vissza.

Van még kérdésed?

dec. 29. 08:10
 14/19 anonim ***** válasza:

Nekem van még kérdésem:

Ez hogy jön ide?

Netán a vállalkozók azért nem írják ki, hogy megszűntek, mert elgelejtették a jelszavukat? És pont a megszűnéskor felejtették el, azért vannak még bejegyzések a megszűnés előtti hetekből?

dec. 29. 10:50
 15/19 anonim ***** válasza:

14-es te elolvastad a kérdező kérdését, vagy csak unatkozol és azért kötekedsz?

"csak azt látni, hogy az utolsó bejegyzés évekkel ezelőtti"---éveket írt, nem heteket :)

dec. 29. 11:20
 16/19 anonim ***** válasza:
Mához képest évekkel ezelőtti. A bezáráshoz képest néhány hetes. Szerintem így gondolta, és amúgy nekem is számtalan ilyen tapasztalatom volt.
dec. 29. 11:26
 17/19 anonim ***** válasza:
70%

13

A facebook 2009-ben kezdett Magyarországon ismertté válni, kötve hiszem, hogy te előtte 4 évvel már találkoztál volna vele.

dec. 29. 11:40
 18/19 anonim ***** válasza:
Halkan megjegyzem 2004-ben indult a face...
dec. 29. 17:54
 19/19 anonim ***** válasza:

Látom, az értő olvasás nem erősséged.

Hiába indult 2004-ben, ha Magyarországra csak 2009-ben jutott el, miután 2008 novemberében elindult a magyar verzió.

dec. 29. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!