Ha magánszemélytől szeretnék 80-100.000 forintot kamattal együtt,lehetséges úgy hogy fedezetként háztartási cikkeket tudok fel ajánlani illetve mindent meg adok magamról pl.címemet,azonosítom magam?
Figyelt kérdés
dec. 10. 11:37
1/13 anonim válasza:
Megegyezés kérdése.
Csak ha már fedezetként tudnál valami tárgyat adni akkor akár azt a tárgyat el is adhatnád és nem kell kölcsön kérni.
2/13 A kérdező kommentje:
El adni nem szeretném csak fedezetnek használnám. Ha nem tudnám vissza törleszteni az összeget akkor fel se merném ajánlani. De igy hogy tudom hogy vissza tudnám fizetni kamatostul igy okés, csak nem tudom fedezetnek jó lenne-e.
dec. 10. 11:58
4/13 anonim válasza:
Ezt az dönti el, akitől a pénzt akarod kölcsönkérni. Ha neki megfelel, hogy odaadod a porszívódat meg a konyhai robotgépedet, akkor OK. Ha nem, akkor nem.
5/13 A kérdező kommentje:
Azért kérdezem mert magánszemélytől szeretnék ha lehetséges és fedezetnek ilyeneket tudok csak adni, illetve azonosítom magam hogy azért tudja hogy ki vagyok.
dec. 10. 16:37
6/13 anonim válasza:
Jobban jársz ha beadod a zaciba a dolgokat aztán kiváltod.
Nyilván egy sima ígéretet nem fogok elfogadni, hogy elhozhatom tőled a hűtődet ha nem fizetsz, és te sem fogod odaadni nekem a hűtődet arra a pár hónapra amíg nem adod meg a tartozást.
7/13 A kérdező kommentje:
Hűtőmet de pl.van egy légkeveréses sütő (nem a gáz sütő hanem amit be kell dugni és elinditani hogy süssön) azt mondjuk oda tudnám adni mert tudom hogy amíg ki nem fizetem az egészet tudom azt tudom nélkülözni.
dec. 10. 17:03
8/13 A kérdező kommentje:
*Hűtőmet nem, bocsánat így akartam irni.
dec. 10. 17:04
9/13 anonim válasza:
70körül már lehet olyanokat venni. Az egy 100ezres kölcsönhöz kicsit kevés fedezetnek. Ha meg légkeveréses alatt air fryerre gondolsz, az még olcsóbb.
10/13 A kérdező kommentje:
És ha mondjuk nem 100.000 kellene hanem mondjuk 60-70 ezer?
dec. 10. 17:50
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!