Létezik olyan weboldal vagy applikáció, ahol kuponkódokat osztanak meg egymással az emberek?
Magyar és/vagy külföldi is akár.
Persze, ha beírja az ember a keresőbe, akkor kidob számtalan oldalt, de azok használhatatlan katyvaszok ill. nem tudom, hogy oda egy laikus fel tudja-e tenni a nem használt kuponjait s kuponkódjait.
Olyasmire gondolok, hogy pl. nekem most van két kódom két különböző helyre, egyszeri felhasználásra. Szívesen odaadnám valakinek, mert én nem fogom felhasználni, másnak viszont lehet, hogy jól jönne. Tehát ahol effektíve bárki megoszthatja a felesleges kuponkódjait másokkal, akik talán hasznát veszik.
Köszi
A köszönömöt szokták ilyenkor mondani.
Nem kell ilyenkor gratulálni.
Kérlek taníts! Melyik bolygóról jöttél? :)
A keksz akkor járna, ha információt is adtál volna. Egy szimpla igen az annyi, mint egy falat wc-papír. :)
Jajj bocsánat. Én a Föld nevű bolygón lakom. Azt hittem, hogy egy értelmes emberrel beszélek.
Jelezném önnek, hogy a kérdés egy eldöntendő kérdés volt.
Ennek megértéséhez javasolnám elkezdeni az általános iskolát.
@5 Akkor továbbra is gratulálok. Szerinted egy "igen" az mekkora segítség? :)
Segítek, egy falat wc-papír. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!