Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Létezik olyan weboldal vagy...

Létezik olyan weboldal vagy applikáció, ahol kuponkódokat osztanak meg egymással az emberek?

Figyelt kérdés

Magyar és/vagy külföldi is akár.

Persze, ha beírja az ember a keresőbe, akkor kidob számtalan oldalt, de azok használhatatlan katyvaszok ill. nem tudom, hogy oda egy laikus fel tudja-e tenni a nem használt kuponjait s kuponkódjait.

Olyasmire gondolok, hogy pl. nekem most van két kódom két különböző helyre, egyszeri felhasználásra. Szívesen odaadnám valakinek, mert én nem fogom felhasználni, másnak viszont lehet, hogy jól jönne. Tehát ahol effektíve bárki megoszthatja a felesleges kuponkódjait másokkal, akik talán hasznát veszik.

Köszi

dec. 9. 22:20
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
0%
igen
dec. 9. 22:20
 2/16 A kérdező kommentje:
@1 Gratulálok. :)
dec. 9. 22:26
 3/16 anonim ***** válasza:
0%

A köszönömöt szokták ilyenkor mondani.

Nem kell ilyenkor gratulálni.

dec. 9. 22:28
 4/16 A kérdező kommentje:

Kérlek taníts! Melyik bolygóról jöttél? :)

A keksz akkor járna, ha információt is adtál volna. Egy szimpla igen az annyi, mint egy falat wc-papír. :)

dec. 9. 22:43
 5/16 anonim ***** válasza:
0%

Jajj bocsánat. Én a Föld nevű bolygón lakom. Azt hittem, hogy egy értelmes emberrel beszélek.

Jelezném önnek, hogy a kérdés egy eldöntendő kérdés volt.

Ennek megértéséhez javasolnám elkezdeni az általános iskolát.

dec. 9. 23:07
 6/16 anonim ***** válasza:
62%
Nem csupa értelmetlen kamu oldallal találkozom én is ha kupont keresek. Ennek ellenére mindig hosszan keresgélem ha valamilyen Web áruház fizető oldalán van kuponkod beiras lehetőség.
dec. 9. 23:18
 7/16 A kérdező kommentje:

@5 Akkor továbbra is gratulálok. Szerinted egy "igen" az mekkora segítség? :)

Segítek, egy falat wc-papír. :)

dec. 10. 11:28
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Néha van olyan helyzet, hogy egy falat wc papír is nagy segítség :D
dec. 10. 11:52
 9/16 A kérdező kommentje:
Valóban. Annak legalább van értelme. 😀
dec. 10. 11:59
 10/16 anonim ***** válasza:
59%
Engem is érdekelne mire gondol az illető. Nehezen hihető.
dec. 10. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!