Mit tudtok a Dél-Koreai üzleti életről, szokásokról, etikettről?
Figyelt kérdés
2010. nov. 6. 13:42
1/4 anonim válasza:
Hallottam egy szöuli művésznőről, aki egy marék homokért fuvolázott a Szaharában.
2/4 anonim válasza:
Ha átadsz valamit, azt két kézzel illik (még a névjegykártyát is). Köszönésnél meg szoktak hajolni. Ezeket ismerem, de lehet ez csak Japánra vonatkozik, bár szerintem Koreában is így van.
3/4 anonim válasza:
4/4 anonim válasza:
Mindig meghajolnak egymás elött, ha kell, ha nem.
Ma is láttam a buszból a gyárudvaron 3 db. koreait. Mid a hárman meghajoltak egymás elött, aztán kettö beszált a kovsiba, de mig el nem idultak a kocsival, az aki kikisérte öket, az ott hajlongott a kocsi elött.
A vezérigazgató volt aki kikisérte a két delegátot.
Én csak néztem a koreaiakat, és nevettem rájuk, hogy milyen értelmetlen, furcsa szokásaik vannak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!