Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Miért nőtt ekkorára a gáz ára...

Miért nőtt ekkorára a gáz ára (alább bővebben)?

Figyelt kérdés

Elosztottam a számlámon lévő összegeket a bediktált gáz mennyiséggel és durva dolgok jöttek ki. Most drasztikus emelés volt szeptembertől vagy csak nekem számláznak drágán? Hat hónapra visszamenőleg így alakult A gáz köbméterének ára (GDF SUEZ):

Május: 160Ft

Június: 165Ft

Július: 178Ft

Augusztus: 170Ft

Szeptember: 286Ft

Október: 253Ft

2010. nov. 5. 23:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Ott valami disznóság van. De havonta diktálsz és fizetsz? Mert ha nem akkor ne várj logikát.
2010. nov. 6. 00:35
 2/4 anonim ***** válasza:

Rosszul számoltál!

Megfejthetetlen, de kb. 120 Ft/m3

2010. nov. 6. 02:19
 3/4 anonim ***** válasza:
150 Ft/m2 Te összevontad az összes többi fizetendővel, pl. az alapdíj 600-ról 1000-re emelkedett, és a többi "mellékes" is. Ha az egész összevonásával számolsz akkor jön ki ennyire,mint Neked, de a 150 Ft az állandó egy jó ideje.
2010. nov. 6. 07:40
 4/4 A kérdező kommentje:
Az alapdíj 1250ft és azt is beleszámoltam. Igen havonta diktálom az óraállást. Azt figyeltem meg, hogy ha minél kevesebbet fogyasztok annál nagyobb az összeg. Most 10m3 2500ft volt! Ki érti ezt.
2010. nov. 6. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!