Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mibe fektessek 6 millió Ft-ot?

Mibe fektessek 6 millió Ft-ot?

Figyelt kérdés
Örököltem 6 milliót, ezt félre szeretném tenni, ameddig el nem dől mi a sorsa. Állampapírba tegyem, vagy váltsam át euroba (ami valószínűleg alacsonyabb már úgysem lesz)?

ma 08:37
 1/10 anonim ***** válasza:
40%
Részvényekbe
ma 08:39
 2/10 anonim ***** válasza:
66%
Diszkont kincstárjeggyel nem nagyon nyúlhatsz mellé. Annyira jó, hogy ne inflálódjon el a pénzed, amíg kitalálod mi legyen vele. Ha hosszabb távon is tudod nélkülözni, akkor valami hosszabb lejáratú állampapírba is mehet. Vagy TBSZ számla és venni valami ETF-et, ha tényleg nem lesz szükséged erre a pénzre az elkövetkező 5-10 évben.
ma 09:19
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Még egy technikai kérdés, (mert eddig csak kp-ben vettem állampapírt), ha bankszámlámról utalom át a pénzt a webkincstárba, akkor annak van díja, és ha igen, mennyi?
ma 09:32
 4/10 anonim ***** válasza:
17%

Semmibe, ha nem értesz ahhoz, amibe befektetni akarsz...

Semmibe, ha 1000 ft-ból nem tudsz 1millát sem összehozni.

Ugyanis, ha kicsiben nem megy, nagyban se fogod tudni kezelni a pénzt.

Ez a bajuk az embereknek, akik hirtelen több kesshez jutnak, mint a havi fizetésük.

Nem mindenkinek való a "befektetés".

ma 09:39
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
A zsebembe fektetheted
ma 09:44
 6/10 anonim ***** válasza:
74%
3: Kártyás fizetéssel vásárolj állampapírt, így nem lesz költsége.
ma 09:48
 7/10 anonim ***** válasza:
84%
Én sem szoktam utalgatni, a webkincstárban lehet kártyával fizetni online :)
ma 10:16
 8/10 anonim ***** válasza:
31%

Mert online vásárolva van?

ma 10:17
 9/10 anonim ***** válasza:
Attól függ mik a céljaid vele, mennyire szeretnéd likviden tartani, mennyire vagy kockázatvállaló, stb.
ma 10:31
 10/10 anonim ***** válasza:
54%

"Mert online vásárolva van?"

Ha banki átutalással helyezel el pénzt vagy egyenlíted ki az állampapír vásárlásod árát, akkor a bankod oldalán merülhetnek fel költségek.

ma 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!