Hol kell aláírni a NAV-nál az árverési jegyzőkönyvet?
Figyelt kérdés
A NAV árverésén megnyertem egy aukciót és felhívtam őket, mit kellene csinálnom. A hölgy kedvesen elmondott majdnem mindent, az oké hogy Budapesten a Gvadányi utcában veszem át az ingóságot, de a telefonban csak annyit mondott,hogy előtte a jegyzőkönyvet kell aláírni a 13. Kerületben, mondom oké és letettük. Most beírtam hogy nav 13. Kerület és annyi találat van hogy szemem is kettéáll :D oké rákérdezhettem volna,de honnan tudjam melyikbe kell mennem? A honlapon nem találtam semmit.nov. 25. 10:48
2/2 anonim válasza:
Adóhatósági végrehajtó árverez.
Felhívod a központot, és kéred a végrehajtási osztály egyik ügyintézőjét. Ott megkeresik neked az ügyet és elmondják, hogy melyik kolléga árverezte az ingóságot. Nála kell aláírni is.
Egyébként az árverési hirdetményben is fel szokták tüntetni, hogy ki az ügyintéző és milyen telefonszámon lehet őt elérni. Nincs rajta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!