Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Megéri Miskolcon 115 millióért...

Megéri Miskolcon 115 millióért venni egy 42 szobás munkásszállót?

Figyelt kérdés
Előre mondom, hogy jelenleg nincs pénzem rá, nem akarok venni. Csak néztem az ingatlanokat, és ez a hirdetés elgondolkodtatott. Tudom, akkor nem kell nekem foglalkozni ilyenekkel. De elkezdtem számolni többféle kiadási árral, és rájöttem, hogy miért van az, hogy egyre népszerűbbek a munkásszállások. Igaz ez kívülről nem volt valami jó állapotban, de belülről viszonylag szépen, praktikusan meg volt csinálva. Nagyon jó helyen volt, iparnegyedhez közel, de mégis élhető környéken, közel mindenhez amire szükség lehet. Mennyi lehet a kiadás, és költség egy 1000 nm-es 2 szintes, régebbi építésű nem hőszigetelt 42 szobás háznál, és mennyi lehet a bevétel? Mennyiért lehet egyáltalán kiadni egy férőhelyet napi, vagy havi lebontásban? Ha mondjuk 2 személyesek a szobák, és tartozik hozzá, fürdőszoba, konyha, közösségi tér használat, illetve a rezsi is benne van az árban?

tegnap 21:49
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát tudod, én tapasztalatból mondom, hogy ha valami vállalkozást vagy bármit eladnak, főleg áron alul. Abból neked nem igazán lesz pénzed. Első vállalkozásom pont ebbe bukott bele. Megvettem a 2 ezredik ugyanazt áruló webáruházát. Persze ígértek fűt, fát, még talán a csillagokat is. Ami jól megy vállalkozás sose adjuk el. Ezt megint tapasztalatból mondom.
tegnap 22:21
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, ezen én is gondolkodtam. De mi van akkor, ha mondjuk el van adósodva, és sürgősen kell neki a pénz? Vagy megunta és mással akar foglalkozni, el akar költözni? Mondjuk a külső felújításra, szigetelésre el lehetne költeni sok tízmilliót. Belül is lehetne korszerűsíteni, annak ellenére is, hogy jól nézett ki, vagy fogalmazzunk úgy, hogy korrektül. Egyszerű,szép tiszta, és praktikus volt minden belülről, de nem egy modern patyolat félig luxus munkásszálló. Értem én, hogy nagyon sok dolgot árulnak amit nem éri megvenni, de hogy semmi ne lehessen nyereséges, vagy ne lehetne azzá tenni az nekem érthetetlen. Pedig nem vagyok naív, minden olyanra gondolni szoktam, ami hátrány lehet, és átverni is nagyon nehéz. De azt nem mondom, hogy nem lehetetlen.
tegnap 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!