Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit éreznek most azok, akik...

Mit éreznek most azok, akik folyton azt hajtogatták, hogy a Bitcoin egy lufi?

Figyelt kérdés

nov. 22. 09:49
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
44%
Igen, ez igy van pl. a padlizsannal is, nem? Az ad neki erteket, hogy az emberek hasznaljak. Ha senki nem hasznalna, akkor megszunne az erteke, sot, ha eltunne a padlizsan a Foldrol, az sem jelentene semmit az emberiseg szempontjabol.
nov. 23. 17:19
 22/35 anonim ***** válasza:
31%
A padlizsánt meg tudod enni, az ad neki értéket. Persze ha eltűnne nem jelentene semmit, de egy padlizsán nem is kerül 38 millióba.
nov. 23. 18:17
 23/35 anonim ***** válasza:
35%
#20: Tehát úgy működik, mint bármelyik másik valuta. Értem. Csak akkor azt nem értem, miért pont ez dőlne be, nem pedig a lengyel zlotyi...
nov. 23. 18:58
 24/35 anonim ***** válasza:
23%
A valuták mögött ott van egy állam gazdasága, kapcsolatai, jobb esetben valami fedezet is. A kripto mögött semmi, csak a hit.
nov. 23. 20:12
 25/35 anonim ***** válasza:
58%
a kripto mögött a technológia van
nov. 23. 20:15
 26/35 anonim ***** válasza:
54%
Azok nem nagyon tudják aki azt mondja hogy lufi az assziszi hogy még mindig valahol a mélyponton van mert nem követi az árfolyamat
nov. 25. 06:28
 27/35 anonim ***** válasza:
22%

Némelyikőtök kommentjeit olvasva mosolyognom kell.

A Bitcoinnak van vásárló értéke, igen is kimehetsz a piacra,Marika nénihez, ha van kártya olvasó a kis köténykéjében :)) máris fizethetsz Zen, vagy Bybit,stb krypto kártyáddal, de pl ott az Oobit is.bármely boltban, ahol kártyával tudsz fizetni, ezekkel is tudsz.

Ez a lufi még sokáig nem fog kidurranni. Olyan üzlet, olyan rendszer épül magára a krypto világra, hogy az valami eszméletlen.

Nyilván akik nem értenek hozzá, akik laikus szemmel nézik, nem értik mi ez az egész, nem értik miért terjed gomba számra egyre többféle coin.

Én sem vagyok profi, 1-2éve figyeltem fel erre a világra, S már sajnálom, hogy nem hamarabb.

dec. 4. 00:22
 28/35 anonim ***** válasza:
32%
Bitcoin fan vagyok de azért én sem mondanám azt hogy biztos nem fog kiduranni. Bármelyik pillanatban kidurranhat. Max esélyekről beszélhetünk. Ez extrém kockázat, és a extrém kockázatban extrém nyeresség lehetősége is van.
dec. 4. 06:34
 29/35 anonim ***** válasza:
22%

A hitetleneknek mondanám,azért ez a "úgyse tudsz vele fizetni " dolog bizony 15 éves.

És mára már elérte a 100 000 USD-t.

És még előtte a felezés.

Egyébként nagyon komoly irodalma van, ha érdekel ez a világ.

És persze a hitetleneknek is komolyan, mindenféle bugyuta megjegyzés nélkül mondom.

Olvassgassatok.

dec. 5. 18:04
 30/35 A kérdező kommentje:
Azt hittem már galamelyik tudatlan kommentelt ide, hogy lufi. Kemény lett volna.
dec. 5. 19:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!