Mit éreznek most azok, akik folyton azt hajtogatták, hogy a Bitcoin egy lufi?
Némelyikőtök kommentjeit olvasva mosolyognom kell.
A Bitcoinnak van vásárló értéke, igen is kimehetsz a piacra,Marika nénihez, ha van kártya olvasó a kis köténykéjében :)) máris fizethetsz Zen, vagy Bybit,stb krypto kártyáddal, de pl ott az Oobit is.bármely boltban, ahol kártyával tudsz fizetni, ezekkel is tudsz.
Ez a lufi még sokáig nem fog kidurranni. Olyan üzlet, olyan rendszer épül magára a krypto világra, hogy az valami eszméletlen.
Nyilván akik nem értenek hozzá, akik laikus szemmel nézik, nem értik mi ez az egész, nem értik miért terjed gomba számra egyre többféle coin.
Én sem vagyok profi, 1-2éve figyeltem fel erre a világra, S már sajnálom, hogy nem hamarabb.
A hitetleneknek mondanám,azért ez a "úgyse tudsz vele fizetni " dolog bizony 15 éves.
És mára már elérte a 100 000 USD-t.
És még előtte a felezés.
Egyébként nagyon komoly irodalma van, ha érdekel ez a világ.
És persze a hitetleneknek is komolyan, mindenféle bugyuta megjegyzés nélkül mondom.
Olvassgassatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!