Fényképes önéletrajzot hol érdemes készíteni?
nagy sóhaj
Én Overleaf-en szoktam, LaTeX-ben írni mindent, CV-t is, mert a Word finoman fogalmazva... igénytelen szövegszerkesztő, meg amúgyis fúj Windows.
De ha eleve telefonon szeretnéd írni, akkor ez már veszett ügy, feleslegesen írom a kommentet. (Még ha amúgy lehet telón is latex-ezni)
6, a word egy nagyon jó szövegszerkesztő, egy nagy baj van vele, hogy a felhasználók 95%-ának gőze nincs, hogyan működik.
Kellett már elhajtsak olyan embereket interjún, ahol full egyedül hagytuk az illetőket, laptoppal, interneteléréssel (amit jeleztünk is hogy van) egy teszten, olyan munkakörre, ahol nagyrészt alap dokumentumszerkesztés lett volna a feladat. Az összes CVben az szerepelt, hogy nagyon jó az office ismerete
Meg nem véletlen csináltam pár szakdolgozatot más helyett, valakinek csak a szerkesztést, másnak a full szakdolgozatot. ;)
Én az átlagnál sokkal jobban tudom a wordot használni, de az én tudásom is messze van attól, hogy azt mondjam legalább 50%-t ismerem a funkcióinak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!