Egy hétvégi munkára (alkalmi) mennyit fizetnek órabérben, mi a reális elvárás? 2.000 Ft az sok lehet vagy kérhetek nyugodtan többet?
Attól függ mi a munka.
Lehet egy lombsöprésre nem lehet annyit elkérni mint mondjuk egy bútor pakolásra.
Ennyiből nem tudhatjuk. Ha olyan környéken van ez, ahol alig van munka, ott simán lehet hogy valaki elvégezné 1800-ért is, akkor nem nagyon tudsz többet kérni.
Meg ha olyan munkáról van szó, amihez kell végzettség, akkor kérhetsz magasabb órabért.
Szóval passz, hogy az aktuális szituban fizetnének-e többet.
Irodai mi? Bérszámfejtés, adatrögzítés, vámügyintézés 6 nyelven, célgép tervezés, takarítás?
Mennyi munkaóra? Hivatalosan vagy feketén? Végzettség kell hozzá?
Interneten érdeklődtem, de igazából az igényeimet kérdezte. Tehát részleteke te nem tudok, Budapesten egyébként. Azért kérdeztem, pofátlanság-e a 2000 Ft...
Személyes adatokat természetesen nem adtam meg, nem is adok meg , amíg nem találkozok vele.
Pedig jó lenne tudni.
Lehet programozni kell valamit, örülnek, hogy találtak valakit 2ezerért óránként és ott fogsz ülni mert nem tudsz programozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!