Ez mit jelent a bérpapíron?
Figyelt kérdés
Sajnálatos módon családi okok miatt tartozásom van Jászkai Jusztin végrehajtó felé. Eddig 2x vett le a fizetésemből 28 ezer forintot. A bérpapírra le van sorolva miket von le és a végére az van írva hogy levonás összesen 73.000 ft. Akkor ez azt jelenti hogy összesen ennyi tartozásom van felé? Hívtam ma is 3x de ebből 1 alkalommal vette fel egy hölgy és lekoptatott azzal hogy megnézi ha fél óra múlva visszatelefonálok de hiába hívtam őket. Annyit tudok hogy a tartozásom nem sok összeg ugyanis az elején fizettem becsületesen de sajnos az orvosi ellátás elvitte minden pénzem ezért rátette a letiltást. Az egyéb adózásomra azért nem gondolok mert ott szintén le van sorolva az szja, nyugdíj stb és alatta szintén szerepel ennek összege ami stimmel. De ezt a 73.000ft-ot nem értem. Köszönöm ha segítesz.tegnap 21:21
1/1 anonim válasza:
kérdezd meg a cég könyvelőjét, elmondja mi-mi a bérpapíron
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!