Szép-kártya nyilatkozat?
Figyelt kérdés
Ebben az évben munkahelyet váltottam tavasszal, majd után 2 hónap után visszajöttem az előző céghez.
Az előző helyről próbaidő alatt eljöttem, szép kártya csak próbaidő után járt volna, tehát tőlük nem kaptam rá összeget.
A szép kártyával kapcsolatban nyilatkoznom kellett a régi munkahelyemen, hogy az előző munkáltatótól mennyi béren kívüli juttatást kaptam rá.
0-t írtam, mivel én úgy értelmeztem,hogy az előző munkahely, ahol ugye nem kaptam.
Jól értelmeztem? Ilyenkor ha visszatérsz a régi helyre akkor is az előző helyet kérik csak?
Meg gondolom nekik úgyis megvan hogy addig mi volt nálam a helyzet amíg náluk voltam, szóval akkora baj nem lehet belőle,ugye?
26F
ma 19:56
1/1 anonim válasza:
Az összes idei évi összeget szeretnék tudni. Ennek az az oka, hogy van egy bizonyos összeg ami éves szinten kedvezményes adózással adható. Míg az efölötti rész már nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!