Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Nagyon megbántam hogy nem...

Nagyon megbántam hogy nem fektettem bitcoinba, ti is jártatok így?

Figyelt kérdés

Az elején nem is tudtam róla, 3 éve a családom meg lebeszélt róla.

Hát én akkora hülye voltam, hogy hagytam. Akik hozzám hasonló cipőben járnak, mikor / miért bánták meg?

ma 14:25
 1/2 anonim ***** válasza:
72%

Én is így vagyok ezzel.

De vigyázni kell, mert lehet hogy a befektetési aranyhoz hasonlóan viselkedik az árfolyama. Vagyis volt már aranylufi. De ettől még érdemes lehet tanulmányozni a kriptovaluta befektetéseket.

ma 14:44
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Három éve mélypontot volt a Bitcoin árfolyama, és onnan még két év kellett mire egyáltalán nullszaldóval kiszálhattál. Kibírtad volna, hogy nem szállsz ki két évig veszteséggel, attól tartva hogy csak még több veszteséged fog keletkezni?

Ne érezd magad rosszul, mert ezzel a legkönnyebb dobálózni, hogy jaj ha ennyi éve ebbe fektettem volna, akkor emennyim lenne.

ma 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!