Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Nyert már közületek valaki...

Nyert már közületek valaki kaparóson nagyobb összeget?

Figyelt kérdés

nov. 9. 12:15
 1/8 anonim ***** válasza:
68%

Iden nyertem a sok szerencset kaparoson osszesen 7000 Ft-ot egy szelvenyen.

Nagyon orultem neki.

Ettol tobbet sajnos meg sosem, csak kevesebbet.

nov. 9. 14:13
 2/8 anonim ***** válasza:
0%

Valakitől hallottam hogy 1,8 milliót nyert. Nagyon örült neki. Gondolom már el is verte újabb szerencsejátékokra.

Hiába, mindig a hülyékhez kerül a nyeremény.

nov. 9. 14:16
 3/8 anonim ***** válasza:
36%
Ez egy nagyon jó kérdés, nekem 10000 ft volt a legnagyobb összeg, amit nyertem. Azért a 7000 ft miatt sem esnék nagyon hanyatt. Ezeket senki nem ellenőrzi, hiába írja rá a sorsjegyre, hogy mennyit lehet nyerni, valószínűleg nincs is ennyi nyeremény az összes sorsjegyen sehol.
nov. 9. 14:25
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Utolsonal a pont.. nekem a legnagyobb osszeg amit nyertem az 5€ volt...
nov. 9. 19:03
 5/8 anonim ***** válasza:
36%

20 ezer volt a legnagyobb nyereményem, de 2 ezer volt maga a kaparós.

Online szoktam venni havonta kettőt, előtte azért általában az egyik nyert és legalább annak az ára visszajött, de mióta februárban nyertem gyanús hogy szinte mindig vesztek, vagy ha nyerek is 2 ezer a kaparós és egy ezres a nyeremény. Ki van ez azért találva.

nov. 9. 20:04
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem kaparós, hanem borítékos sorsjeggyel.

4 forint volt, a nyeremény pedig 8.-

nov. 10. 18:59
 7/8 anonim ***** válasza:
55%
De a kérdés az volt, hogy nagyobb összeget? A sorsjegyre milliós nyeremények vannak ráírva, de én mg nem találkoztam olyannal, aki egy-két ezernél többet nyert volna. Azért 7000 ft-tól ne essünk már hasra.
nov. 10. 20:59
 8/8 Senior Séf ***** válasza:
0, 1, esetleg 2 sorsjegy árát szoktam nyerni.
tegnapelőtt 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!