Nyert már közületek valaki kaparóson nagyobb összeget?
Figyelt kérdés
nov. 9. 12:15
1/8 anonim válasza:
Iden nyertem a sok szerencset kaparoson osszesen 7000 Ft-ot egy szelvenyen.
Nagyon orultem neki.
Ettol tobbet sajnos meg sosem, csak kevesebbet.
2/8 anonim válasza:
Valakitől hallottam hogy 1,8 milliót nyert. Nagyon örült neki. Gondolom már el is verte újabb szerencsejátékokra.
Hiába, mindig a hülyékhez kerül a nyeremény.
3/8 anonim válasza:
Ez egy nagyon jó kérdés, nekem 10000 ft volt a legnagyobb összeg, amit nyertem. Azért a 7000 ft miatt sem esnék nagyon hanyatt. Ezeket senki nem ellenőrzi, hiába írja rá a sorsjegyre, hogy mennyit lehet nyerni, valószínűleg nincs is ennyi nyeremény az összes sorsjegyen sehol.
4/8 anonim válasza:
Utolsonal a pont.. nekem a legnagyobb osszeg amit nyertem az 5€ volt...
5/8 anonim válasza:
20 ezer volt a legnagyobb nyereményem, de 2 ezer volt maga a kaparós.
Online szoktam venni havonta kettőt, előtte azért általában az egyik nyert és legalább annak az ára visszajött, de mióta februárban nyertem gyanús hogy szinte mindig vesztek, vagy ha nyerek is 2 ezer a kaparós és egy ezres a nyeremény. Ki van ez azért találva.
6/8 anonim válasza:
Nem kaparós, hanem borítékos sorsjeggyel.
4 forint volt, a nyeremény pedig 8.-
7/8 anonim válasza:
De a kérdés az volt, hogy nagyobb összeget? A sorsjegyre milliós nyeremények vannak ráírva, de én mg nem találkoztam olyannal, aki egy-két ezernél többet nyert volna. Azért 7000 ft-tól ne essünk már hasra.
8/8 Senior Séf válasza:
0, 1, esetleg 2 sorsjegy árát szoktam nyerni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!