Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mi várható a következő évben...

Mi várható a következő évben az ingatlan piacon?

Figyelt kérdés
Most lenne egy viszonylag jó lehetőségem vásárlásra, de egy kicsit félek belevágni. Ha tovább húzom a vásárlást, szerintetek jövőre lesz változás árak tekintetében?
nov. 9. 07:05
 1/7 anonim ***** válasza:
85%
Bármi és az ellentettje is.
nov. 9. 07:08
 2/7 anonim ***** válasza:
54%
Jövőre adómentesen felhasználható a önkéntes nyugdíjpénztár egyenleg illetve kedvezményes hiteleket is szeretne a kormány pumpálni a gazdaságba, ami miatt felfelé várható az árak alakulása (részben már most is tartalmazza).
nov. 9. 07:18
 3/7 anonim ***** válasza:
63%

Olcsóbb biztos nem lesz az ingatlan, nem éri meg várni.

Amikor én vettem lakást 6 évvel ezelőtt, már akkor is sokan ingatlanlufit vizionáltak, azóta minimum a dupláját éri az ingatlanom.

nov. 9. 09:36
 4/7 anonim ***** válasza:
78%

Emlékszem 2007-ben is mindenki ezt mondta... 🤣

nov. 9. 18:11
 5/7 anonim ***** válasza:

És nem volt igazuk? Lefele mentek az árak szerinted?

2016-ban vettem például egy lakást 4,6 millióért. 2024-ben 19 milliót simán megadnának érte. Talán még többet is...

nov. 10. 04:39
 6/7 anonim ***** válasza:
#5: Hát ezek alapján akkor nem, nem volt igazuk.
nov. 10. 07:25
 7/7 anonim ***** válasza:

Igen, 2008-ban a felére.

Aki előző évben vásárolt, Z nagyot bukott a hitelével...

nov. 10. 07:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!