A Vodafone profilon általában mennyi idő után lesz Befizetve a számla állapota?
Bankkártyával történő befizetés esetén általában 5-10 percen belül meg szokott történni.
Sohasem utalok, mert annak hosszabb, több nap a könyvelési ideje (annak ellenére, hogy azonnal megérkezik a számlájukra...).
A közlemény rovatba beírtad az azonosítóidat pontosan?
A számládról elment a pénz? Levonták az összeget?
Kaptál sms-t a befizetésről?
Igen, elment, le is vonták a pénzt. SMS-t nem szoktam kapni a bankomtól, csak az első utalásnál kért egy megerősítést, de mivel már utaltam a Vodának, így nem küldtek.
Elég zavaró, mert 11-én lesz a határidő, és nem akarom, hogy büntetést rakjanak rá, vagy letiltsanak valami tv, telefon, net-előfizetést.
Ja, a Közleménybe is beírtam az Ügyfélszámom, szóval még csak el sem keveredhetett.
Nagyon szomorú, mert amúgy ők akarták ezt a váltást, eddig csekken fizettük be, csak múlt hónap óta van ez az átutalásos dolog. Aztán ha megbüntetnek, még majd nekem kell bizonyítgatni, hogy befizettem.
Nem is értem, azért 2024-ben illene nem 1 hétig ülni a dolgokon, nem tudom, mi tart nekik eddig. Nem hiszem, hogy kézzel viszik fel egy vastag könyvbe a beérkező pénzeket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!