Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha december 10-ig eurót...

Ha december 10-ig eurót kellene váltanom nost tegyem vagy később?

Figyelt kérdés

Tudom tudom hülye kérdés senki nem tud a jövőbe látni de lehet a tendenciák alapján a választások után minimálisan erősödni fog a forint vagy mittudomén. Szóval december 11-ig véltanom kellene forintból 500 eurót, nagyjából mikor tegyem?

Köszönöm!

tegnapelőtt 13:49
 1/6 anonim ***** válasza:
23%
miért kérdezed meg ha tudod hogy hülye kérdés?
tegnapelőtt 14:51
 2/6 anonim ***** válasza:
29%
Én várnék egy kisebb korrekcióra, de 400 körül vennék, mert nem hiszem, hogy dec 10ig jelentősen alá menne.
tegnapelőtt 15:24
 3/6 anonim ***** válasza:
Én a magam részéről kivárnék. Ha jól tudom holnap lesz kamatdöntés a FED-nél, utána december 18-án. A várakozások szerint 25 bázisponttal csökkentik az alapkamatot valamelyik időpontban a kettő közül, valószínűbb hogy holnap. Ez a dollár gyengülésének az irányába hat, és akár erősítheti is a forintot kicsit. Az MNB idén várhatóan már nem vág kamatot, így nőhet a forint kamatelőnye a dollárral szemben. Én magamnak a 400 forintos euróárfolyamot lőttem be, ahol már venném az eurót, számítok valamekkora mértékű korrekcióra. Persze lehet, hogy nem jön be a jóslatom december 11-ig.
tegnapelőtt 16:13
 4/6 anonim ***** válasza:
64%

Valójában senki nem tudja, hogy a következő 1 hónapban milyen árfolyamok lesznek. Azt sem, hogy 1 nap, 1 óra vagy épp 1 perc múlva mennyibe fog kerülni bármely deviza.

Az eur/huf a szeptember 23-i, legutóbbi mélypontja óta, érdemi korrekció nélkül emelkedett. A ma reggeli, 7.45-ös csúcspont óta oldalazgat, ez akár hetekig is kitarthat.

Ám, az is lehet, hogy holnap kitör belőle, s megy tovább fel, 418-ig nincs az útjában semmilyen ellenállás. De akár vissza is fordulhat, s tesztelheti az elmúlt másfél hónapban keletkezett támaszokat, a legalsó 401,70 környékén van, elég kicsi az esély, hogy azt elérje.

tegnapelőtt 16:56
 5/6 anonim ***** válasza:
57%

500 euró esetében nagyjából +/- 5000 Ft-ról beszélünk. Nem mindegy?

Úgyse tudod az optimális pillanatot eltalálni.

tegnapelőtt 19:34
 6/6 anonim ***** válasza:
tegnap 404-ért
ma 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!