Jó befektetés ha 20 éves távra havi kb 350 eur értékben veszek Msci, S&P-t?
Hosszutavban gondolkodom, és ennél többet nem foglalkoznék a dologgal, de megnyugtatna a tudat, hogy tettem valamit a nyugdíjam érdekében. Profit termelő vállalkozásom van, a rövid táv rendben. Unit linked meg ilyen marhasagok és gyors meggazdagodás módszerei nem érdekelnek.
Értem én, hogy a vásárlásnak vannak költségei, de ahogy írtam minimum 15 évig nincs szükségem a pénzre.
#2: nem célom, csak nem akarok ennél többet foglalkozni :) Semmi spekuláció, csak le akarom tudni és elfelejteni.
Egy érdekes prezentációban amúgy azt láttam, kutatások igazolják a legjobb befektetők, akik elfelejtették a számlájukat, vagy simán meghaltak.
Igen, de én inkább VWCE-t vennék. Több cég és globális, nem csak USA, de USA túlsúllyal.
Meg nem havonta venném a vételi díj miatt (kb. 7-10 eur min.), hanem félévente/évente, hogy arányában ne legyen ez nagy költség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!