Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » MBH-s szèpkártyát milyen...

MBH-s szèpkártyát milyen èlelmiszerboltokban fogadnak el?

Figyelt kérdés
Megjártam a SPAR-ban mert azt mondták nem fogadnak el MBH szèchenyi szèpkártyát,miközben elmèletileg el kellene ,hogy fogadják.Olyan válaszoljon aki használ ilyet!

nov. 4. 07:36
 1/6 anonim ***** válasza:
70%
2024. január 1-től már nem lehet sehol élelmiszert vásárolni semmilyen SZÉP-kártyával.
nov. 4. 08:03
 2/6 A kérdező kommentje:
Ezt èn is olvastam ,de hlyesèg,mert lehet . Valaki èrdemben tud hasznos választ adni(?)köszi
nov. 4. 08:37
 3/6 47. ***** válasza:
100%
#1 pontosítsuk, hideg élelmiszert nem lehet. Cba prima, spar, ha veszel ott meleg ételt, azt tudod vele fizetni.
nov. 4. 08:38
 4/6 anonim válasza:
93%
Valójában egy csomó olyan közértben, ahol van meleg étel is (pl. helyben sütnek grillcsirkét) elfogadják a SZÉP kártyát sima hideg élelemre is, még akkor is, ha csak azt veszel (víz, csoki, bármi). Én pl folyamatosan használom CBA üzletekben. DE: az enyém OTP-s és tudom, hogy az MBH-s kártyát ott sem fogadják el. Azt megszabhatja az üzletlánc, hogy mely kibocsátók SZÉP kártyájával lehet fizetni. Amit írsz azért fura, mert amúgy a Spar feltünteti az MBH kártyáját is, mint elfogadott. Lehet, hogy ők betartják a szabályt és tényleg csak meleg ételre fogadják el, azért nem fizethettél vele.
nov. 4. 08:46
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi szèpen az infót.✌️
nov. 4. 08:50
 6/6 Koplárovics Béci ***** válasza:
67%

"Ezt èn is olvastam ,de hlyesèg,mert lehet . "

Hát, ha azt mondod, hogy lehet, akkor biztosan lehet... De akkor minek a kérdés?

"Valaki èrdemben tud hasznos választ adni(?"

Hasznos válasz csak az lehet, hogy lehet, vagy esetleg az elutasító válasz is hasznos, mert közelebb áll az igazsághoz? De nézd csak, maga az MBH ad neked egy hasznos keresőt, ahol meg tudod nézni az elfogadóhelyeket:

[link]

Jó keresgélést!

nov. 4. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!