Van-e jelenleg Magyarországon megbízható Tippmix fogadó iroda?
Sziasztok!
A kérdésem egyszerű, van-e megbízható hazai tippmix oldal jelenleg, amelyek különböző csomagokban tippeket ajánlanak? (pl. Logibet, Tippmester, Tipphunter, stb.). Itt GYK-n vannak hasonló posztok, de mind régiek, nem aktuálisak. Szóval nem csodát várok, csak szeretném javítani az elég gyenge statisztikámat néhány jó tippel nálam "profibbaktól". Viszont gomba módra elszaporodtak a csaló, kamu oldalak, ezeket szeretném nagy ívben elkerülni. Olyan emberek véleménye érdekelne, akik mostanában fizettek már elő bármelyik oldalra és viszonylag bejöttek a tippek.
Előre is köszönöm a segítő válaszokat! :)
Es ha en adok neked tippeket es utolag fizetsz ha nyero a honap? Nem bukhatsz semmit.
Kezi,kosar,hoki.
A fogadó iroda nem az ahol a fogadást meg tudod ejteni? Az Magyarországon fizikálisan a Lottózó nevű helységekben tud megtörténni (néha ezek dohányboltként is funkcionálnak)
Online meg a Szerencsejáték zrt álltal üzemeltetett Tippmixpro oldalon tudsz. A külföldi szolgáltatókkal nem tudom mi a helyzet mostanában, de vannak azok is pl. unibet
A pénzért tippek árulása szerintem nem fogadó iroda. Max. fogadási tanácsadás. Értem én, hogy vannak emberek akik egy adott sportággal kelnek-fekszeken és minden infót amihez halandó ember hozzáfér ők azt fejből tudják és mint ilyen lehet tényleg nagyobb eséllyel tudnak megtippelni 1-1, de végső soron ez szerencsejáték. Semmi nem garantálja, hogy ők pénzért jobb tippeket tudnak adni mint bármelyik random tippmixes facebook csoportban vagy fórumon ahol megy a diskurzus csapatokról, sportról meg minden olyanról ami ezzel kapcsolatos.
Régebben a tipplap.hu-t olvastam. Ott voltak cikkek, elemzések és odabiggyesztették az elemzés végére, hogy ők az adott mérkőzésre mit ajánlanak. És ez full ingyen elérhető.
Az unibet pont kivonuloban van.
Es a pron kivul ott a vegas.hu
Illetve a tobbi Cuaracoba bejegyzett ceg, pl 22bet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!