Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Paypalt csak bankkártyával...

Paypalt csak bankkártyával lehet használni?

Figyelt kérdés
2010. nov. 5. 06:45
 1/9 anonim ***** válasza:
Igen, méghozzá csak dombornyomott bankkártyával
2010. nov. 5. 06:57
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem szükséges hozzá bankkártya, számláról lehet rá utalni.
2010. nov. 5. 12:04
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem lehet, kell a bankkártya, mivel annak a számát meg kell adni.
2010. nov. 5. 12:09
 4/9 anonim válasza:

Éljen Google bácsi:

Az átutalást bármelyik hazai bankokon keresztül megtehetjük (átutalási megbízással -- rózsaszín nyomtatvány) egy helyi PayPal bankszámlaszámra (Unicredit Bank), vagy az említett bank pénztárában személyesen fizetjük be, ilyenkor az úgynevezett “készpénzbefizetési bizonylat” (befizetési és pénztárbizonylat -- cash deposit) segítségével történne, DE ez a lehetőség még NEM lett tesztelve! Az első esetben SAJÁT bankszámlával kell rendelkeznünk és fel kell tüntetni a forrás bankszámlászámot is (utalni webesen is lehet, ilyenkor ugye nem kell bemennünk a bankba), második esetben nem kell, hogy legyen hazai bankszámlánk, DE így befizetni CSAK a Unicredit Bank pénztárában tudunk (ha lesz időnk leteszteljük ezt a lehetőséget, de a PayPal eleve kiköti, hogy saját országunkban regisztrált bankszámlával kell rendelkeznünk). A pénz még ELVILEG befizethető lenne postán is: belföldi postautalvánnyal (”rózsaszín csekk”), DE szintén NEM tesztelt! Az összeget FORINTBAN kell megadni, melyet aztán majd átkerül a PayPal számlánk (USD/HUF) egyenlegére. A helyi bank számla információi és az utalás részletei a következők:

Jogosult/Kedvezményezett neve: BofA re: PAYPAL PTE LTD

Bank: Unicredit Bank Hungary Zrt., Budapest

Bankszámlaszám: 10918001-0000000115050684

Utalási azonosító: 15 jegyű, betűkből és számokból álló egyedi azonosító

2010. nov. 5. 18:33
 5/9 Hintalow ***** válasza:

Utolsó válaszoló: nem szabad nem hivatalos oldalakat használni információszerzésre!!!!

("majd leteszteljük")

Ha valaki ez alapján cselekszik, akkor idegeskedhet hetekig, esetleg búcsút is mondhat a pénzének.

A Paypal magyarországi számlájára csak utalni lehet, és azt is csak akkor fogadják el, ha annak a nevén lévő számláról jön az utalás, akinek a nevén az adott paypal számla van. Befizetést egyáltalán nem fogadnak el, utána keresheted a pénzed.

ha biztos információt akarsz, akkor www.paypal.com , jobb felső sarokban ott a help menűpont. Ja, hogy ehhez angolul kell tudni?

(soha nem értettem azokat akik nemzetközi szolgáltatásokat vesznek igénybe mindenféle nyelvtudás nélkül)

Ezeket persze nem bántásból mondtam, csak a félinformációk többet árthatnak, mint használnak.

2010. nov. 6. 18:47
 6/9 anonim válasza:

"A Paypal magyarországi számlájára csak utalni lehet, és azt is csak akkor fogadják el, ha annak a nevén lévő számláról jön az utalás, akinek a nevén az adott paypal számla van. Befizetést egyáltalán nem fogadnak el, utána keresheted a pénzed. "

Értem. Minden esetre amit az előbb bemásoltam, az lehet hogy nem hivatalos, de hogy igaz, az biztos. És honnan tudom én ezt? Elég egyszerű: Mert így használom, és eddig még mindig megérkezett az adott összeg a paypal számlámra. Persze most már ezek után nem hiszem hogy bárki a tanácsommal fog élni. dehát sebaj, így jár az ember ha segíteni próbál...

2010. nov. 6. 19:42
 7/9 anonim ***** válasza:
Na tehát: Nem kötelező a bankkártya. Ha regisztráltál már a rendszerben, a Profil menüben van egy opció a bankszámlaszám érvényesítésére. 1500.- forintot vonnak le a számládról-azt később felhasználhatod-, utána bármikor utalhatsz, gond nélkül használhatod a rendszert. A bankkártyás dolog annyiból jobb, hogy az utalás azonnal megvan,nem kell napokat várni.
2010. nov. 7. 06:54
 8/9 A kérdező kommentje:
Én fõleg fordítva csinálnám. Paypalról utalnék bankszámlára.
2010. nov. 7. 09:59
 9/9 anonim ***** válasza:
Akkor is le fognak vonni először a megadott számláról, azzal érvényesítik.
2010. nov. 7. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!