Az OANDA brókercég megbízható?
Figyelt kérdés
Első live cfd accountom szeretném megnyitni, ehhez találtam az OANDA-t. Viszont nem tudom, hogy megbízhatóak. Valaki esetleg kereskedett már velük? Vagy hallott róluk valamit?okt. 31. 09:12
1/1 anonim válasza:
Látom nem igazán jön a megfelelő válasz a kérdésre. Nekem sincs tapasztalatom az Oandáról, viszont amikor az elején voltam a forexnek, néztem egy angol youtube videót kezdőknek. Nagyon profinak tűnt benne a kereskedő, aki az alapokról beszélt, többek között a Metatraderről és a Tradingviewről. A videó nagy része a brókerekről és a bróker választásról szólt.
A kereskedő három brókert nevezett meg az ajánlásában, ezek a Forex.com, az Oanda és az IC Markets volt. Én az IC-t választottam, a kereskedő viszont az Oandát használta elmondása szerint, Ő dicsérte és azt mondta neki bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!