Hogyan neveznèd azt az embert aki havi nettó 1.7 millió forintot keres de havi 200000nèl nem költ többet?
Figyelt kérdés
Megtehetné de pl telefonja is valami no Name ami 80000 Ft volt ujjonnal🤔🤔okt. 26. 16:25
21/27 anonim válasza:
Sóder. Aztán lehet elviszi egy betegség hirtelen és nem élvezte az életet igazán. Nem arról van szó, hogy ész nélkül kell költeni a pénzt. Én jóval kevesebbet keresek, de azért arra figyelek, hogy legyenek szép élményeim, eljussak helyekre, programokra, egyek finomakat stb. Én is spórolok, amin lehet, mert kevésbé élek, de ha annyi lenne a fizetésem, tuti megengednék magamnak egy kicsit többet. Azért az se jó, ha az ember mindig spórol és elmegy mellette az élet úgy, hogy élvezné. Semmi értelme nincs úgy a pénznek, ha sosem költi.
23/27 Hintalow válasza:
Zsidrák, akivel nem lehet programot sem csinálni, mert valszeg mindenre húzza a szájat, hogy drága 😀
25/27 anonim válasza:
1,5 X 12 = 18 millió
Tehát évente ennyit félre tud tenni, egy távolabbi célra ...
El fogja érni, hidd el ...
26/27 anonim válasza:
Okos.
Lakásra, kocsira stb. gyűjt. Vagy csak egyszerűen nem nincsenek nagy igényei. Nekem is 50 ezres Huawei van, teljesen jó, pedig vehetnék 500 ezrest is, de minek, ha csak fb meg gyk-t nézegetek rajta?
27/27 anonim válasza:
Nem 2 forint a föld körbe hajózása,
A Himalája meghódítása, stb.
ezekre gyűjteni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!