Miért éri meg a Temunak hogy szinte fillérekért árulja azokat a termékeket, amiket más weboldalakon sokkal többért lehet megvásárolni, hol itt a csapda?
Eddig nem igazán foglalkoztam a Temuval, és soha nem is rendeltem tőlük semmit, de van egy kollégám aki rendszeresen rendel tőlük valamit.
Párnapja jöttek meg neki a csomagok, 1 héten keresztül minden nap, megközelítőleg 15 ezer forint értékben, amiket ha itthon vett volna meg, akkor az állítása szerint ez akár 150 ezer is lehetett volna. Az egyik csomagja késett közel 1 hónapot, és Temu adott neki egy 80 ezer forintos kreditet amit levásárolhat az oldalon teljesen ingyen. Én nem vagyok egy nagy üzletember, de ez miért éri meg a Temunak?
Hallottam sokat a Temuról, jót is és rosszat, valakik nagy szeretik és vannak akik már kevésbé, mert állítólag gagyit árul és sokszor nem az van a csomagban amit az illető megrendelt.
Mi véleményetek a Temuról, ha kérhetném akkor részletesen fejtsétek ki?!
Köszönöm.
2-es
Van az alábbi állitásodról bármilyen hivatalos információd?
Megnezed itthon a webshopba, amit venni akarsz. Utana rakeresel temun es kiadja ugyanazt.
Cipobe akartam talpbetet, akkor jottem ra.
Bőr nyaklánc. Mint alapanyag. Temun/Sheinen tizedannyiba kerül.
Az itthoni webshop ezt árulja. Annyira nem képesek, hogy a képet lecseréljék! Egy az egyben a temus/sheines kép van fenn!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!