Az utolsó évben nettó 440000 Ft.fizetés esetén kb.mennyi lesz a nyugdíj összege?A korábbi években nyilván kevesebb volt,és nem is pontosan kérem,csak az arányok érdekelnének.
Figyelt kérdés
okt. 19. 16:08
1/3 anonim válasza:
Nagyon nagyon nem mindegy, hogy a szolgálati idő (tulajdonképpen a ledolgozott napokból számolva az évek) mennyi.
Lehetetlen a jelenlegi béredből az évek ismerete és a korábbi évek jövedelme nélkül megmondani.
Ebből igazából nem sokat tudsz meg.
2/3 anonim válasza:
És a korábbi évek 1988-tól számítanak, már ha volt akkor, vagy az ezt követő években bejelentett munkaviszonyod.
3/3 anonim válasza:
Gondolom a korábbi éveket is figyelembe veszik, nem csak az utolsókat, így ennyiből nem lehet konkrét választ adni. Habár bevallom, én hülye is vagyok hozzá, mert fiatal vagyok még nyugdíjasnak. Viszont voltak munkatársaim, akik már nyudgdíjba mentek, és elmondásuk alapján nem csak az utolsó ébi bérüket nézték az összeg megállapításánál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!