Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit szoktak csinálni egy erdővel?

Mit szoktak csinálni egy erdővel?

Figyelt kérdés

Örököltem egy erdőt pár éve, ami nem 1/1 tulajdonom, hanem kb. a harmada az enyém. Fogalmam sincs, hogy mi a teendőm vele.

Tervezem eladni, de ahhoz nem ártana tudnom, hogy kb. mennyit ér, jól jönne némi infó...

okt. 18. 17:32
 1/9 Pumber89 válasza:
100%
A területileg illetékes erdőgazdaságot megkeresvén, és a fennálló helyzetet felvázolván válasz adatik a kérdésedre általuk.
okt. 18. 17:48
 2/9 A kérdező kommentje:

Honnan tudom, hogy ki az illetékes? És milyen úton lehet őket megkeresni?

Nincs itt esetleg valaki, aki tudna segíteni csak úgy általánosságban?

okt. 18. 19:49
 3/9 anonim ***** válasza:

2# keress rá a megye szerint, hogy hova tartozik.

Pl Somogy megyei erdő és vadgazdálkodás. És ott kiad telószámot onnan mehetsz tovább szűkíteni a kört.

okt. 18. 20:03
 4/9 A kérdező kommentje:

Szuper.

És mit kérdezzek tőlük? Nem néznek hülyének, ha megkérdezem, hogy mit csináljak vele? 😀

okt. 18. 20:05
 5/9 anonim ***** válasza:
tudd meg ki a többi tulaj, hátha azok meg akarnák vásárolni.
okt. 18. 20:24
 6/9 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy kik ők (az egyikkel sajnos kb. kéthavonta kell beszélnem, mert mindig odapakolja valaki a szemetét, és zargat a közterületfelügyelet).

Legutóbb már kérdeztem is tőle, hogy nincs-e ötlete vevőre, de nem tudott ajánlani senkit.

okt. 18. 20:45
 7/9 anonim ***** válasza:

4# Hát ne pont így kérdezz rá, de most jutott eszembe, kérdezz meg ingatlanost. Ők kenik vágják az aktuális piaci ingatlanárakat.

Vagy felmész az ingatlan.com oldalra és rákeresel megye szerint helység szerint.

okt. 19. 06:45
 8/9 anonim ***** válasza:
A masik 2 tulaj lehet megveszi. A földből erdőből évente rengeteg penz jon be. Vmi adózási vagy állami a dolog.
okt. 19. 07:10
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
Ezen feleslegesen rágódsz erdő önmagában se ér sokat, egy 1/3 tulajdonú gyakorlatilag eladhatatlan normális áron.
okt. 19. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!