Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ez szerintetek sok pénz egy...

Ez szerintetek sok pénz egy hónapra lottózásra ?

Figyelt kérdés
Szlovákiában élek egy hónapban négyszer rakok extra vyplatát aminek 1,50 darabja ami 6 euro plusz eurojackpot kétszer per hónap ami négy euró így összesen 10 euró megy el egy hónap alatt erre.
okt. 18. 10:44
 1/10 anonim ***** válasza:
81%
Ha ez a saját pénzed, és nem éhezel hó végén, akkor szerintem nem. Ez kb egy mozijegy popcornnal.
okt. 18. 10:51
 2/10 anonim ***** válasza:
62%

Ennyire sok:

Több, mint 9 euro de kevesebb, mint 11 euro.

okt. 18. 10:56
 3/10 anonim ***** válasza:
79%
Ha sokat nyersz vele, akkor ez egy jó befektetés. Ha semmit, akkor meg kidobott pénz.
okt. 18. 10:58
 4/10 anonim ***** válasza:
52%
1 forint is sok rá.
okt. 18. 11:19
 5/10 anonim ***** válasza:
74%
Ez még bőven a játék kategória, nem szenvedély, szóval nyugodtan.
okt. 18. 11:32
 6/10 anonim ***** válasza:
58%

Én azt szoktam mondani, hogy én mindig nyerek a lottón, azzal, hogy nem veszem meg.

De ha valakinek összejön egy nagyobb nyeremény, annak megérte.

Nagymamám évtizedekig minden héten vette az ötös lottót, még a dédszüleim számaival. Sose volt nagyobb nyereménye, azt hiszem 2-ese volt párszor és annyi.

Aztán leszoktattam róla, hogy ne vegye, mert pènzkidobás.

okt. 18. 12:11
 7/10 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem nem sok. Én havi kb. 8 ezret költök 6-os, 5-ös lottóra, + Jokerre, ezek mellet mást nem játszok.
okt. 18. 12:26
 8/10 anonim ***** válasza:
1 forint is sok a lottóra, de havi 30-50+e-et elkölt egy átlag dohányos cigire havonta :D és a nyereménye valamilyen daganat lesz.
okt. 18. 18:05
 9/10 anonim ***** válasza:
0%

6: normális ember nem azért vesz hetente egy lottószelvényt, mert olyan jó befektetés, hanem mert jó érzés, hogy a matematikai zérónál nagyobb esélyed van az instant meggazdagodásra. A nulla és a nem nulla között minőségi különbség van, amit az agyunk érzékel.

Az igaz, hogy ha valaki heti 400 forint megspórolását akkora nyerésnek érzi, akkor jobb nem játszania. De nem szép tőled, hogy a nagyanyádat heti 1 szelvényért addig cseszegetted, amíg elvetted tőle ezt a kis örömöt is. Még ha degenerált kaparós sorsjegyező lett volna, megérteném, de a minimumon játszott szegény, a halott szülei számaival...

okt. 18. 23:27
 10/10 anonim ***** válasza:

2 szelvényt vett minden héten, miközben nem volt semmi pénze, mert nagyon kevés a nyugdíja. Normális kaját nem vett, de a lottón azt minden héten.

De nem cseszegettem ezzel, csak érveltem és ő is belátta, hogy pénzkidobás.

okt. 19. 00:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!