Ez szerintetek sok pénz egy hónapra lottózásra ?
Ennyire sok:
Több, mint 9 euro de kevesebb, mint 11 euro.
Én azt szoktam mondani, hogy én mindig nyerek a lottón, azzal, hogy nem veszem meg.
De ha valakinek összejön egy nagyobb nyeremény, annak megérte.
Nagymamám évtizedekig minden héten vette az ötös lottót, még a dédszüleim számaival. Sose volt nagyobb nyereménye, azt hiszem 2-ese volt párszor és annyi.
Aztán leszoktattam róla, hogy ne vegye, mert pènzkidobás.
6: normális ember nem azért vesz hetente egy lottószelvényt, mert olyan jó befektetés, hanem mert jó érzés, hogy a matematikai zérónál nagyobb esélyed van az instant meggazdagodásra. A nulla és a nem nulla között minőségi különbség van, amit az agyunk érzékel.
Az igaz, hogy ha valaki heti 400 forint megspórolását akkora nyerésnek érzi, akkor jobb nem játszania. De nem szép tőled, hogy a nagyanyádat heti 1 szelvényért addig cseszegetted, amíg elvetted tőle ezt a kis örömöt is. Még ha degenerált kaparós sorsjegyező lett volna, megérteném, de a minimumon játszott szegény, a halott szülei számaival...
2 szelvényt vett minden héten, miközben nem volt semmi pénze, mert nagyon kevés a nyugdíja. Normális kaját nem vett, de a lottón azt minden héten.
De nem cseszegettem ezzel, csak érveltem és ő is belátta, hogy pénzkidobás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!