Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit gondolnak azok az emberek,...

Mit gondolnak azok az emberek, akik Vintedre drágábban raknak fel termékeket,(pl könyv) mint amilyen áron eredetileg vették? Mármint ilyenkor mire gondolnak őszintén? Személy szerint nagyon idegesítőnek találom.

Figyelt kérdés
Mármint az egész Vinted dolognak nem a nyerészkedésről kéne szólnia, hanem újrahasznosításról. És nem is az hogy limitált vagy már nem gyártják azt a könyvet, egyszerű mai kiadás...

okt. 16. 18:44
 1/7 anonim ***** válasza:
8%
Vinteden annyira gyökérséged láttam már ilyen fikaposztokba, hogy nem is értem hogy van még azon a felületen normális ember.
okt. 16. 18:58
 2/7 anonim ***** válasza:
78%

piacgazdaság van, mindenki annyiért árulja a portékáját amennyiért csak akarja

ez a "nyerészkedés" kifejezés meg csak a végtelen prolirokkant emberek szavajárása, akik annyit sem tudnak a gazdaságról, hogy eszik vahy isszák

okt. 16. 21:27
 3/7 anonim ***** válasza:
25%
Nem tudom mit gondolnak mert nem vagyok gondolatolvasó, igaz nem is érdekel, mert ha érdekelne, megkérdezném őket - még véletlenül sem másik személyeket, akik nem gondolatolvasók és így nem tudhatják.
okt. 17. 11:16
 4/7 anonim ***** válasza:
90%
Én alapból magamnak / gyereknek vásárolok “ elsőkézből”. Tudom, ha kihozom az üzletből màr félárat ér majd. Ha meg minél viseletesebb annál kevesebbet. Én olyan babaholmikat is árulok ami még a gyereken sem volt, mert előbb kinőtte, minthogy ráadjam. A többi ment a Vöröskeresztnek. Most pl azért árulom a tényleg szépeket, mert költözésnél nem akarom magammal cipelni. Ezért jelképes összegekbe mennek nálam legalábbis.
okt. 25. 00:33
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Azt gondolják, hogy lesz egy balek aki megveszi. Vegülis nincs szabály arra hogy nem lehet drágábban eladni mint amennyiért megvette. És miért is ne lehetne nyerni egy eladáson? Szerinted az üzletek hogy maradnak életben? Megveszik az árut és drágább an eladják. Ha ez sikerül a Vinteden valakinek akkor sok sikert. Nem kötelező tőle vasarolnod.

Én sem azért árulom áron alul a ruháimat amiken meg rajta van a címke, vagy alig használt, mert újra akarok hasznosítani vagy mert szeretek 1000 Ft-ért fotózni, feltölteni, az automatakhoz szaladgálni. Hanem mert Dunát lehetne rekeszteni a cuccokkal, es 2000 felett nem venné meg senki. Szívem szerint feladnám annyiért amennyiért megvettem. Szerintem sokan vannak vele így.

okt. 29. 18:56
 6/7 anonim válasza:

Én sajnos éppen ezért nem használom a Vintedet, mert nevetséges áron lehet csak eladni dolgokat. Nekem nem éri meg, hogy pár ezer forintért eladjak pl. olyan ruhákat, amik sokkal többet érnek. Értem én, hogy nem használom és úgyis csak foglalja a helyet, a semminél meg mégis többet kapsz érte, de akkor már inkább átalakítom, hogy tudjam használni vagy elajándékozom egy olyan személynek, aki tudja hordani. Ha nem kapok az eladásért szinte semmit, akkor számomra nem éri meg ezzel bíbelődni.

Személy szerint én is csak akkor adnék el bármit is, ha azt reális áron el tudom adni.

Az is lehet, hogy az adott személynek sokat jelent az a könyv, és nem adná el kevesebbért. Úgy van vele, ha ennyiért nem veszik meg, akkor megmarad nála, ha valaki pedig hajlandó kiadni érte annyi pénzt, akkor pedig ő is hajlandó odaadni. Szerintem eladni csak úgy érdemes, hogy azt az árat kapod érte, ami számodra megfelelő és megéri. Azt meg már a vásárló el tudja dönteni, hogy hajlandó-e érte megadni azt az árat vagy sem.

nov. 18. 04:36
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem ott telt be a pohár, mikor a sokadik ember alkudott, elfogadtam, majd azóta sem történt semmi, még egy kösz, de meggondoltam magam se (azóta töröltem a profilom). Minek alkudnak az 500Ftos bögréből 100at, ha utána semmi cimke vásárlás? Vannak érdekes esetek (az 1500as használatlan bögrét már igy is pi.cs.áért árultam)
nov. 30. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!