Nagyobb üzletek akcióiból töltik fel a kis maszek boltok polcait, akkor miért is vásároljak kis maszektól, 2x áron?
A kenyereket kenyérlisztből sütöd?
Én spec a teljes kiőrlésűt nem szeretem a fűrészpor íze miatt.
Kenyeret már nem sütünk.
Régebben aldis kenyér lisztből csináltuk, azok voltak a jók, de már nem, annyira már nem jön be.
Ha venni kell, akkor teljeskiőrlésüből roberto olíva olajos meg a tesco-s purr-purr ami bejött.
Bár én személy szerint már ritkán eszek kenyeret, inkább teljeskiőrlésű wrap-et a lidl-ből. Azt felvagdosom és felvágottal, vagy virslivel.
Azért, mert a nagyker a gyártótól kap kedvezményt, a kisker nem.
Én falun élek, nem szaladgálhatok be mindig a városba. Illetve nálunk nem 2x-es áron adják, de mindenen van mondjuk 50 ft +. Ha az időt és a benzinárakat nézzük, akkor is 40 termék vásárlásánál van csak jelentősége.
Havi 1-2x tartok nagy bevásárlást, a többi esetben kisbolt.
#10 Persze, a liszt még érthető. Én is szoktam pogácsát és hasonlókat sütni, de nem olyan gyakran, meg nekünk vigyázni kell a mennyiséggel, mert ha túl sokat készítek, akkor ránk szárad.
"Én spec a teljes kiőrlésűt nem szeretem a fűrészpor íze miatt."
A teljeskiörlésű lisztet nem szabad magában használni, mert akkor tényleg durva. Én fehérliszttel keverem, 40% teljes kiörlésű-60% fehér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!