A rosszlányokos prostiknak vannak futtatóik vagy teljesen önállóak?
Van amelyiknek van, van amelyiknek nincs.
A faluba ahol élek volt egy prostituált, ő egyedül élt és maga intézte ezeket a dolgokat, nem futtatta senki se.
Plusz átalakult már egy ideje a ppszakma. Régen az útszéli lányokat nyers erőszakkal futtatták.
A mai lakásos lányok között van aki intézi a dolgait, de sokakat még "managelnek". Hogy miért?
- ez ha teszik ha nem egy veszélyes üzem. Kell védelem. Sokszor a szomszéd szobában van a "védelem" és jön ha gond lenne...
- sok fiatal kezdő lánynak nincs tőkéje arra, hogy egy jobb környékén kivegyen egy normális lakást, letegyen mondjuk 3 havi kauciót, berendezze a keglit és karban tartsa. Sokan bele sem gondolnak, hogy az állandó takarítás, sok sok ágynemű és törölköző mosás, csere, gyertyák, stb mekkora költség
- ha egy lány a telefonját kezeli nem dolgozik... Plusz aki nem rutinos telefonban rengeteg ügyfelet veszít
- plusz ha magának intéz mindent és bármiért hirtelen menni kéne nem tud..
Szóval teljesen életszerű és sokszor kölcsönösen előnyös, ha egy kezdő lány lead x%-ot, cserébe zsebre tett kézzel odaballag a kecoba amikor dolgozni akar, valaki meg intézi a helyet, a telefont, a tisztaságot és a biztonságot...
Vegyes a kép. 3as és 4es elég jól leírta.
Én is voltam Budapesten olyan lakásában, ahol a szomszéd szobában ott volt a "főnök " baj esetére. Ha valaki erőszakoskodna, nem fizetne.
De amúgy szinte "láthatatlan " volt, diszkréten intézte a lány a beengedést és a kijutást.
Szóval normális keretek között ezzel sincs gond. Azt meg megértem, ha egy lánynak védelemre van szüksége. Sokszor van az is, hogy a barátnőjüket futtatják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!