Vinteden mindig minden termék elérhető?
Figyelt kérdés
Úgy értem, ha meg szeretnék venni egy cipőt például, akkor azt még biztos nem vette meg senki előttem? Attól tartok, hogy elutalom az árát és utána kiderül, hogy már más megvette.szept. 29. 13:13
1/4 anonim válasza:
Alapesetben igen, elérhető. De volt már velem olyan, hogy fizetés után kiderült, a csomagban az egyik cipő már elkelt (több platformon is árulhatja az eladó, ha nem Vinteden veszik meg, akkor manuálisan kell levennie), visszautalta a csomag árát és anélkül vettem meg újra azokat a ruhákat, amiket kinéztem. De ez sem jellemző, kb. 20x vásároltam már ott, 19x azonnal küldték.
2/4 anonim válasza:
Ha vinteden keresztül megvette valaki, akkor nem tudod megvenni te is. Egyébként az árát nem az eladónak utalod, hanem a vintednek, az eladó csak akkor kapja meg az összeget, ha te kézhez kaptad a csomagot és leokéztak hogy minden rendben. Ellenkező esetben a pénz vissza megy hozzád.
4/4 anonim válasza:
Elvileg nem tudod megvenni, ha már megvették. Akkor szar ügy, ha másik oldalon eladta közben és még fenn hagyta a vinteden ahol te megtudod még venni a semmit ugye. De akkor ő elvileg le tudja sztornózni neked a vásárlást, mert már jártam úgy. 2 terméket akartam a csajszitól, de nem tudtam, hogy csomagban is lehet. Úgyhogy lesztornózta aztán elmondta hogy kell, mert még akkor ismerkedtem a vinteddel hogy működik.
Én meg éppen lehet úgy járok, hogy megvettem, erre elkallódott a termék amit szerettem volna... Írta a csaj, hogy meg kell keresnie. Kíváncsi leszek, hogy megtalálja e végül. Vagy ő se küldi el. Most egy párral úgy járok úgy látom, hogy nem akarják feladni, vagy elfelejtik vagy fene tudja mi van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!