Aki tudja gyógyszertári dolgozó , vagy gyógyszerész aki ért hozzá legyen szives megírni , hogy milyen kártyáról van szó. Majd felhívom a gyógyszertárat is. Nem kell fizetni érte , csak meg kell igényelni azt mondták neki. előre is köszönöm szépen ha válaszolnak.
szept. 21. 14:24
2/6 anonim válasza:
Valami olyasmi lehet, mint a boltokban a különböző kártyák (penny, tesco, spar stb.).
Anyám is kiváltotta és olcsóbban kap abban a gyógyszertárban bizonyos dolgokat. Én például nem.
szept. 21. 14:25
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen ! A gyógyszertárban kell megigényelni ? Nem kerül pénzbe a kártya azt mondták neki. A férjem is intézheti , vagy nekem kell személyesen be menni. Sajnos sok a gyógyszerköltségem 20 000 - 30 000 ft de van hogy több. Ha csak 2 ezerrel lenne kevesebb az is jó lenne. Legyen szives már megírni , hol kell igényelni. A férjem nem szed semmilyen gyógyszert , gondolom akkor az én nevemre kell igényelni. Köszönöm szépen ha válaszol .
szept. 21. 14:36
4/6 anonim válasza:
Akár gyógyszertárfüggő is lehet, de azt gondolnám, tökmindegy, kinek a nevén van a kártya, lényeg, hogy becsippantsák fizetéskor. Mint mikor az ember odaadja a tescóban a cludcardot.
szept. 21. 15:27
5/6 anonim válasza:
Lehet a gyógyszertár törzsvásárlói kártyájára gondol.
További módja a költségcsökkentésnek az egészségpénztár. Ha azon keresztül veszel gyógyszert, akkor a 20%a jövőre visszaigényelhető az adóból (max 150 ezer forint)
szept. 21. 15:29
6/6 anonim válasza:
Gyakorlatból tudom, hogy valóban tök mindegy, kinek a nevén van a kártya. Ha beolvassák fizetéskor, akkor biztosítják hozzá a kedvezményeket is.
Anyám is mindig kölcsönadta a gyógyszertári kártyáját ha magamnak vásároltam ott gyógyszert.
Az egésznek az a lényege, hogy OTT vásároljon az ember, ne egy másik gyógyszertárban. Vásárlófogó dolog, mint minden más törzsvásárlói kártya.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!