Sheinről tudok bankkártya nélkül rendelni?
At új bankkártyám egy hét múlva jön meg, a régit lekellett tiltanom. Van revolut kártyám is de oda netbankon keresztül nem tudok utalni, csak kártyával tudnék.
Sheinen van valahol olyan hogy számlamászámmal is tudok rendelni? Vagy mindenképp csak kártyás fizetés van?
Miért számít ez?
Poénból, nincs sok opció rá
így szavazzátok meg mindig 4 évenként az önszopatást is :D
ezért költöztem én el poénból
ennyi sültbolondot :DDD
# neked miért baromi fontos hogy én mit akarok rendelni?
Születésnapra ajándék, és igen még csak ott láttam hasonlót? Kielégítő választ kaptál?
Mitől vásárlási mánia?
Téged meg úgy látszik soha nem hallgat meg senki, így megpróbálsz itt észt osztani. De azt nem lehet ami nincs :c
Miért tiltanám le poénból? Nyilván elveszett, meg nincs jobb dolgom mint bankba rohangálni meg pénzt költeni új kártyaigénylésre... Jesszusom
Összehordta a szemetet a szél
Nemzetközi kiskereskedelemben sehol nincs lehetősèg utalásos fizetèsre.
Nem is akarnád, mert a külföldi (nem sepa) utalások elèg borsos minimum dìjjakkal mennek, jó esèllyel többe lenne az utalás mint a rendelès. Mellè meg grátisz semmilyen èrdekèrvènyesìtèsi lehetősèg sincs, ha a partner nem, vagy hibásan teljesìt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!