Hogyan tudok sos-ben pénzt szerezni?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy hatalmas gondban vagyok. Ma estig be kéne fizetnem 200.000 ft-ot és 10.000 ft-om van. Hitelt nem sikerült igényelnem, mert a bankok szombaton nem dolgoznak. Egész nap abban bíztam, hogy tudok valahol venni részletre, 0 ft kezdőrészlettel egy készüléket, amit el tudok adni és fedezni. De sajnos nem sikerült, mert a jelenlegi telefonom így lett véve, és még egy készüléket nem adnak ki rá (hozzáteszem, azt becsülettel fizetem minden hónapban, most is be lett fizetve az e havi, csak sajnos mire mindent kifizettem, egy másik tartozásomra már nem maradt). Nettó jövedelmem 290.000 ft megvan, van munkáltatói igazolásom is. Valaki tud esetleg magánszemélyt, akitől most sos-ben tudnék azonnali utalással 200.000 ft-ot felvenni? 20.000 ft-ként tudnám törleszteni, jövő hónap 10-től. Nagyon hálás lennék ha segítenétekszept. 14. 17:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!