Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Portfolio oldalra valaki...

Gabeesz007 kérdése:

Portfolio oldalra valaki előfizetett már?

Figyelt kérdés
Mennyire jönnek be ezek a tőzsdei tippek amik a portfolio.hu ad? Mennyire lehet bele tenni pénzt? Valaki próbálta már?

szept. 6. 16:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Gondolkodtam már rajta de szerintem annyi nincs benne.
szept. 6. 18:15
 2/4 anonim ***** válasza:
0
szept. 6. 22:04
 3/4 anonim ***** válasza:
Régen. De már nem nagyon olvasom. Régebben sokkal inkább gazdasági portál volt. Ma már inkább politikai. Tele van számos olyan politikai cikkel amelyik számomra irrelevánsak.
szept. 7. 07:52
 4/4 anonim válasza:

Semmiféleképpen ne fizess elő ,nagyon rossz tőzsdei javaslatokat mondanak.

-curevak-ot mondták ( 5dolláron vettem azt írták 8dollár a célár, most beesett 3 dollárra)

-mol-t monták: 2800ft-on hogy 3200 ig is felmehet tözsdei ugrás lesz stb. aztán lement 2600ra)

- Intel: 30 dolláron monták hogy 38 a célár nagyon jó a vétel azt ajánják. Most beesett 20dollárra.

-Okta-t is monták hogy azt ajánlják az is lejebb van

-Micront. az 135 dolláron írták hogy még feljebb mehet. most 90 dollár sincs.

Nagyon rossz tőzsdei javaslatokat adnak én már vissza is mondtam az előfizetésem.

10-ből talán 1 ami bejön nekik. Nagy bukó és rossz tanácsok amit adnak.

Semmiféleképpen nem ajánlom hogy abba tedd a pénzed amit a portfolió oldal mond vagy ajánl.

szept. 24. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!