Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Home office munkát tudok...

Home office munkát tudok szerezni?

Figyelt kérdés
Nem pénzügyi munka kellene, hanem home office munka magyar nyelven, nem tudok semmilyen idegen nyelvet.e munka magyar nyelven, nem tudok semmilyen idegen nyelvet.
szept. 1. 14:41
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Nem pénzügyi munka kellene, hanem home office munka magyar nyelven, Nem tudok semmilyen idegen nyelvet.
szept. 1. 14:42
 2/16 anonim ***** válasza:
87%
Ha nem értesz semmihez, akkor valószínűtlen.
szept. 1. 14:45
 3/16 A kérdező kommentje:
Elnézést kérek az elírásért, valahogy a telefonom elírta a kérdést a magyarázatnál, a konkrét leírás résznél.
szept. 1. 14:47
 4/16 A kérdező kommentje:
Pszichológiai tanácsadást vállalnék inkább online, magyar nyelven.
szept. 1. 14:49
 5/16 anonim ***** válasza:
85%
Ezzel az írásképpel?
szept. 1. 14:52
 6/16 A kérdező kommentje:
Nem értem, mire tetszik gondolni Ön, kedves 5-ös válaszoló személy.
szept. 1. 14:56
 7/16 A kérdező kommentje:
A helyes szöveg megfogalmazási módját kritizálja, ami jogos az Ön részéről, amit fentebb leírtam.
szept. 1. 14:59
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
pszichológus végzettséged van?
szept. 1. 15:00
 9/16 A kérdező kommentje:
Lelkitanácsadói végzettségem: elvégeztem a logoterápiás alapú képzést mesteri szakon, a teológián belül.
szept. 1. 15:06
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Engem igazából csak az érdekel, hogy hogyan sikerült összeszedned egy kettest egy diplomamunkára úgy, hogy konkrétan nem tudsz magyarul egyetlen egy értelmes, hibátlan mondatot sem összehozni? o.O
szept. 1. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!