Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » PhD után jogosult lehetek...

PhD után jogosult lehetek álláskeresési járadékra?

Figyelt kérdés
aug. 28. 11:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
32%
Neked aztan megerte a phd.
aug. 28. 12:26
 2/13 anonim ***** válasza:
75%

Ha a kereső használata vagy a munkaügyi központba (vagy minek hívják már) bemenetel helyett itt kérdezel, akkor hogy sikerült neked phd-t szerezned?

Vagy csak általános iskolát (se) végzett troll vagy, aki unatkozik és nem talált jobb unaloműzőt, mint a dilomásnak kiadni magát, mert hahaha hadd higyjék azt, hogy egy diplomás még ennyit se tud.

aug. 28. 12:43
 3/13 anonim ***** válasza:
16%
Kommentelőknek segítség: A PhD nem diploma, hanem egy fokozat és munkával szerzi az ember.
aug. 28. 14:40
 4/13 anonim ***** válasza:
Milyen munkával lehet phd-t szerezni? És akkor az egyetemeken a phd képzések átverések?
aug. 28. 16:05
 5/13 anonim ***** válasza:
tanárként szoktak dolgozni, akik PhD-t csinálnak. PhD, bsc diploma és msc diploma után kapható meg, de csak ha jó tanuló voltál, akkor mehetsz mesterre és PhD-re is egyaránt.
aug. 28. 17:09
 6/13 anonim ***** válasza:
28%
Nem átverés a PhD, az már egy doktori fokozat, írnod kell könyveket. Én olyanról nem hallottam még, hogy valaki PhD-t csinál és el megy mondjuk mellette gyárba. Jó tanuló emberekről beszélünk, akik egyetemen jeleskednek,de mindegy. Biztos én vagyok a h.lye, hogy mindenki így csinálta körülöttem. Még ha nem is tanárként dolgozik, de kutatásokért kaphat pénzt.
aug. 28. 17:12
 7/13 anonim ***** válasza:

Persze, hogy nem átverés, csak azt írtad, hogy munkával lehet szerezni, miközben ez nem igaz, mert egyetlen munkahelyen se adnak phd-t, csak egyetemen.

Tanuláshoz és diplomához kötött. Csak kötekedni próbáltál, de nem jött össze.

aug. 28. 17:57
 8/13 anonim ***** válasza:
0%
Nem próbáltam kötekedni, PhD-t akkor kapnak, ha kutatásokat csinálnak a könyvekhez. Tehát inkább munkáról beszélünk.
aug. 28. 18:28
 9/13 anonim ***** válasza:
Nem is értem minek kommentelnek, akik nem értenek hozzá.
aug. 28. 18:30
 10/13 anonim ***** válasza:

"Inkább" munkáról beszélsz... Szükséges hozzá diploma? Igen. Kell hozzá egyetemre beiratkozni doktori képzésre? Igen. Kell hozzá írni egy szakdolgozatot? Igen. Meg kell azt védeni az egyetemen? Igen. Kell hozzá munkaviszony? Nem. Munkával lehet szerezni egyetemi szakra beiratkozás nélkül? Nem.

Akkor nem "inkább" munka.

Csak okoskodni próbáltál, de továbbra se sikerül.

aug. 28. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!