Miért nem hasznos a 8-as válaszom? Nem értem.
Hitel 100
Rezsi 50
Kaja, egyéb bevásárlás (pelenka stb) 350
Kocsik, munkábajárás, nagyszülő látogatás 70
Ruhák, szórakozás, ovis foglalkozások stb 50
+ nagyobb/váratlan kiadások
engem is lepontoztak a 3as válaszban
nem értem mi olyan fura benne
Nem egyértelműek az ilyen kérdések. Pénzkiadásról van szó vagy ráfordításokról?
Pénzkiadás és ráfordítás: ha befizeted a havi villanyszámlát
Pénzkiadás de nem ráfordítás: befektetés, hiteltőke törlesztés
Nem pénzkiadás de ráfordítás: tartós javak amortizációja, értékvesztése, befektetések árfolyamának esése, egészségkárosodás, termény elajándékozása..
Inkább azért nem hasznosak a válaszok, mert értelmetlen a kérdés.
Semmit nem mond el senkiről, hogy havi 200-at költ, vagy 3 milliót. 50 éves egy önfenntartó tanyán? Vagy 30 éves bróker Los Angelesben?
Ettől még az értelmetlen kérdésre adott értelmetlen válaszokat lepontozni gyökérség.
Na, először is köszi a válaszokat.
Nem én pontoztalak le titeket, de nekem is feltűnt már, hogy akinek több pénze van, azt lepontozzák.
Miért lenne értelmetlen a kérdés?
A válaszokban leírták a plusz infókat, amiket tudni érdemes. Nem kell mindig mindenbe belekötni.. :)
Én a 12-es vagyok. 90 ezret tudok költeni, mindennel együtt, mert ennyi a járadékom. Ebbe beletartozik a számla, gyógyszer, ellátás, minden. Kevés, de ennyi van. Mégis le (is) lettem pontozva.Tehát, nem csak azok, akiknek több van. Én nem éreztem, hogy értelmetlen lenne a kérdés. Mennyit költők? Annyit amennyi van
Mert félre nem tudok ebből tenni.
Engem is lepontoztak, 10# voltam.
Többet költök mint a bevételem. Sajnos el fog fogyni hamarosan a tartalékom és nem tudok mit enni adni a gyerekeknek.
Szomorú vagyok. Hogy a fizetésem nem fedezi a költségeket.
Maximum 150 ezret, ebből megvan a kaja, a rezsi, a gyógyszer, a mosószer, a telefonok, internet, minden az égvilágon.
Ami a jövedelmemből marad, azt félre teszem, abból vannak a javítások, felújítások.
Nyáron csak maximum 120 ezret költök. Normálisan étkezem, és mindenem megvan.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!