Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » MPL csomagautomatánál más is...

MPL csomagautomatánál más is szok szívni az utánvételes csomaggal?

Figyelt kérdés

Már nem először jártam úgy,hogy alig tudtam kifizetni az utánvételes csomagomat.

Lecsippantom a kártyámat, beütöm a PIN kódot, erre kiírja, hogy ID not found. Másik bankkártyámmal ugyanez, a végén az első kártyám telefonra digitalizált verziójával tudtam fizetni, de legutóbb meg pont fordítva sikerült.

Úgy néz ki a dolog, hogy ha kéri a PIN kódot az automata, akkor nem fogadja el a kártyát. Onnan mentem, egy GLS automatához, egy másik rendelésemért, és ott gond nélkül fizettem az első kártyámmal, pedig az is kért PIN kódot.

Délután mentem Székesfehérvárra, lapszabászatba, és mikor beszélgettem a munkafelvevő hölggyel, és mesélem hogy jártam, akkor elmondta, hogy ő is pont így járt a posta automatáival, és ha lehet kerüli is az ebbe történő rendeléseket.

aug. 25. 11:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
22%

Ha a kártyád digitális verzióját gond nélkül fogadta, akkor esélyes hogy maga a kártyá(i)d sérült(ek). Karcolások vagy valami.

Amúgy én nem "szokok" szívni.

aug. 25. 12:00
 2/13 A kérdező kommentje:

#1 Csak legutóbb meg a digitális verziót nem fogadta el, és mint írtam, utána a GLS automatánál gond nélkül működött az első kártya.

A két kártyánál, a hitel és folyószámlásnál is ugyanez az ID not found hibaüzenet, a PIN kód beütése után, mintha a kettőt nem tudná együtt értelmezni, mert a telefonos fizetéskor nem kért most PIN kódot, és azt elfogadta.

aug. 25. 12:08
 3/13 anonim ***** válasza:
40%
Én pl csak kártyával tudok ott fizetni, a telefonnal nem. Csak az MPL ilyen, meg a P+R automaták némelyike.
aug. 25. 12:20
 4/13 anonim ***** válasza:
37%

Legutóbb én sem tudtam kártyával fizetni MPL automatánál, ez pár hónapja volt. Betelefonáltam az ügyfélszolgálatra, nem tudtak mit csinálni, felajánlották, hogy másnap beviszik a csomagomat a közeli postára.

Utána mehettem be postára sorba állni munkaidőben.

Eddig csak az MPL házhozszállítást kerültem, most már az automatába sem rendelek többet.

aug. 25. 18:29
 5/13 anonim ***** válasza:
0%
Olyan szó nincs, hogy szok. Helyesen: szokott.
aug. 26. 07:13
 6/13 A kérdező kommentje:

#5 De van!

[link]

Te komolyan ezért jársz ide, hogy mindenbe beleköss? Jó nyomorult életed lehet. Nézz magadba egy kicsit, és ha a kérdéssel kapcsolatban nem tudsz értelmesen válaszolni, akkor inkább lépj tovább!

aug. 26. 07:29
 7/13 anonim ***** válasza:
0%

A nonprofitmedia nem hivatott ennek eldöntésére.

Csak az MTA Nyelvtudományi Intézete.

És nagyon durva vagy. Mi bajod?

aug. 26. 07:32
 8/13 A kérdező kommentje:

#7 Ha te voltál az 5-ös akkor ezt magadtól kérdezd meg! Ha valaki feltesz egy kérdést, akkor vagy próbáljon meg segíteni, vagy lépjen tovább ha nem tud, de itt egyeseknek van ilyen hülye szokása, hogy segíteni nem, de a kérdésbe belekötni az megy.

Ez kb olyan mint mikor azt írja valaki, hogy otthol, és leparasztozzák, miközben nyelvtanilag az is elfogadott, és tájegységfüggő.

aug. 26. 07:42
 9/13 krwkco ***** válasza:

" [link]

Ez a lap sem állítja, hogy a 'szok' önmagában használható. Ahol önállóan szerepel a cikkben, ott mindenütt idézőjelben van. És egyetlen példamondatban sincs ez az alak.

A 'szok' előfordulhat egyes tájnyelvekben, de a köznyelvben inkább a műveletlen emberek használják. Érdemes kerülni.

aug. 26. 07:47
 10/13 A kérdező kommentje:

Micsoda problémátok van! De a kérdésemben segíteni nem tudtok! Ezért jártok ide, okoskodni, villogtatni, hogy ti milyen okosnak gondoljátok magatokat?

El kéne fogadni, hogy még ebben a kis országban sem beszélnek egyformán az emberek, és ennek megfelelően csak egy dolog amit akármilyen tudományintézet leírt.

aug. 26. 07:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!