Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » SHEIN csomagomat nem szállítot...

SHEIN csomagomat nem szállították ki. Shein azt állítja hogy márpedig igen. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Rendeltem egy konyhai kiegészítőt és pár ruhát.

A ruhákat meg is kaptam, de a konyhai kiegészítő nem jött meg, ami közel 15 ezer Ft volt.

Ha kisebb összeg lenne, akkor hagynám a francba.

A postán azt mondták hogy visszaküldték a csomagot, mert a postás akkor jött ki amikor dolgoztam.

A Shein ügyfélszolgálata pedig azt állítja hogy sikeresen ki lett szállítva a csomag.

Hogyan tovább ha nem kaptam meg a csomagot és állítják hogy ők kiszállították?

aug. 25. 10:16
 1/2 anonim ***** válasza:
59%
Ha a posta átvette, onnantól a Shein nem hibás. A postán sem azonnal küldik vissza, hanem mégegyszer megpróbálják kézbesíteni. Te hibád, hogy nem vetted át. Így jártál.
aug. 25. 11:57
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Ha a postás akkor jön ki, amikor dolgoztál, akkor másnap újra kijön. Ha másnap se vagy otthon, értesítőt hagy, és mehetsz érte a postára még 10 napig.

Ha nem veszed át, akkor visszaküldik valóban, de erről nem a shein tehet.

Nyomkövetési számot kaptál, azt látnod kell a posta rendszerében is, ott szerepelnek a sikertelen kézbesítések - vagy az, ha sikeresnek jelölték (csakis ekkor jelezheti a shein, hogy sikeresnek látja, ők is ebből tájékozódnak).

Ha a posta sikeresnek jelölte, akkor nem küldte vissza. Akkor náluk verheted az asztalt, hogy kerítsék elő vagy fizessenek kártérítést.

Ha visszament, akkor vissza fog érni a shein raktárba, akkor ezt meccseld le az ottani ügyfélszolgálattal.

aug. 25. 12:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!