Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » MPL futár hànyszor próbálkozik...

MPL futár hànyszor próbálkozik a csomag átadásával?

Figyelt kérdés

Egyből visszaküldik a feladónak, ha elsőre nem tudom átvenni?

Vàrok egy csomagot, külföldről, de a feladó csak a címem adta meg, telefonszámomat nem, tehát a futár nem tud megcsörgetni.

Ezért most figyelek, alig megyek el otthonról, stb.

Ma 8 után hallok egy dudàlást, szaladok ki a kert végéből, de addigra nem volt ott autó.

Van csengőnkbis, de nem csöngetett.

A szomszéd látta messziről, mondta, hogy MPL autó volt, valóban előttünk állt meg, de ki nem szállt..

Nem tudjuk mire vélni.

Amennyiben a csomagom volt az, akkor mire számíthatok?! Küldik vissza a feladónak, vagy jön a futár még?

És ha jön, akkor megint nem fog csengetni, ez már ennyire evidens, hogy a dudálást kell meghallani, bármit is csinálok? És hàny másodperc alatt kell kiérnem az sutóhoz a dudálástól számítva???

aug. 23. 09:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Elvileg 2 nap egymás után, utána x napig a közeli postán örzik (5-10nap, attol függ, mit adott meg a feladó)
aug. 23. 09:59
 2/6 A kérdező kommentje:

És papírt is dobnak majd be, hogy a postàn van, vagy magamtól kell ezt kitalálni, hogy ott van?

(Na mindegy, fogok érdeklődni, mert kétes minden....)

aug. 23. 10:03
 3/6 A kérdező kommentje:
De tényleg, a csengőt sose nyomja meg a futár, ez komoly????
aug. 23. 10:05
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha nincs telószám, nem biztos, hogy kiszáll. Nálunk rendes a futár, zörgetni szokott, mert nincs csengő, és családi házba lakunk. Ha van megadva szám, akkor hív előtte, hogy most indul, x perc és itt van. Hétfőn kérdezd meg a postán szerintem
aug. 23. 10:16
 5/6 anonim ***** válasza:

Valahol 0 és 4 között!

Nekem júliusban volt olyan, hogy felhívtak hozzák a csomagomat 5-6 perc múlva, várakozásképpen kiültem a ház elé a padra napozni, de 30 perccel később jött az üzenet, hogy sikertelen kézbesítés...

Pár nappal később már volt annyi eszem, hogy vittem magammal sört is a napozáshoz, de megint sikertelen kézbesítés!

3. nekifutásra már nem ültem ki a padra, jött is az üzenet, miszerint elhagyták a csomagomat.

Másnap megtalálták és bedobták a kertbe, ez volt a 4. kézbesítés.

aug. 23. 13:31
 6/6 anonim ***** válasza:
Kétszer próbalnak meg de cetlit dobnak be ha sikertelen személyivel postán átveheted.
aug. 23. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!