Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Budapesten a kínaiaknak miből...

Budapesten a kínaiaknak miből van ennyi pénzük? Hogy jó részük Bmw-vel jár?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Nemrég költöztem Budapestre, és sok helyen látom, hogy a luxus kocsikat kínaik vezetik. Voltam már párszor a kínai piacon, ott is csomó nagy BMW és luxusautók sorakoznak, illetve közlekednek velük a kínaiak.. a Marina parton az újépítésű lakásoknál, szintén sok kínai embert látni, pedig azok nem 2 forintos lakások! Pusztán kíváncsiságból érdekelne, hogy miből van nekik ennyi pénzük, hogy ilyen jól megy, ráadásul ilyen messze az anyaországuktól.. (nem mintha zavarna, vagy irigyelném, pusztán tényleg csak kíváncsi vagyok). Köszönöm előre is a válaszokat.
aug. 18. 16:53
 1/4 anonim ***** válasza:
41%

Meg fogsz lepődni, de köztük is vannak olyanok, akik többre vitték mint a sori droid a gyárban.

Mivel egyre jelentősebb a távolkeleti (nem csak kínai, de nyilván ránézésre meg nem mondod melyik nemzet) kitettsége az országnak, így egyre többen lesznek, egyre jobb életkörülményekkel

aug. 18. 17:41
 2/4 anonim ***** válasza:
53%
Szerinted, az évtizedek óta zavartalanul zajló feketekereskedelem a józsefvárosi piacon és környékén eredménytelen?
aug. 18. 17:44
 3/4 anonim ***** válasza:
0%

"nem mintha zavarna, vagy irigyelném, pusztán tényleg csak kíváncsi vagyok"

Na ne hazudj, irigy vagy hogy vitték valamire az életben te meg távolsági buszozol a budapesti albiból a vidéki putriba ahonnan jöttél mi?

Megsúgom hogy Kína gazdasága az elmúlt jónéhány évben egyenesen szárnyal felfelé, rengeteg cég, gyár vitte oda a telephelyét, mivel töredék áron állítják elő azt a terméket amit Európában méregdrágán hála mindenféle rohadt adónak + környezetszennyezés / klímavédelmi korlátozásoknak. Mivel Kína gazdasága virágzik ezért sokan (sikeres) vállalkozásba kezdtek és általában ezek az emberek költöznek Európába ahol folytatják a tevékenységet.

aug. 18. 19:08
 4/4 anonim ***** válasza:
Tisztes adófizető vállalkozók... Ja, nem! :)
aug. 19. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!