Lehet ilyenkor bárhogyan sürgetni a csomag érkezését,ha nem vagyok benne biztos,hogy péntekre ideér?
Figyelt kérdés
Shein nevezetű alkalmazásból rendeltem augusztus 4.-én egy csomagot,amelyet születésnapi ajándéknak szántam,16.-ára.(Érkezési dátum aug. 15-20 között)Az utolsó,amit látok,hogy a mai napon,reggel 4-kor megérkezett a reptérre, Magyarországra.A reptértől 20 percre lakom.Lehet ilyenkor bármit tenni?aug. 14. 19:02
1/5 anonim válasza:
Persze, hogy lehet.
Várod az értesítést, hogy mikor érkezik a csomagod.
Hiába laksz közel, nem lehet csak úgy besétálni és elkérni a csomagod.
3/5 anonim válasza:
En postaskent meg bele is 💩ok a csomagodba, ha surgetsz..
5/5 anonim válasza:
Nagyon kicsi az esélye, hogy 2 nap alatt a postaládában legyen.
Egyébként sokparaméteres a történet, mert nem tudjuk honnan jött, lett-e előzetesen vámkezelve, erekezett-e mellé rendes információ, mi volt a feladás módja stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!