Hasznàlt cuccaid ha àrultad milyen nagyon gàtlàstalan kamunak tűnő történettel próbàltak alkudni?
Figyelt kérdés
Pl. Iphonera próbàl pofàtlan nagyot alkudni "mert a kórhàzba lévö beteg gyerekének vinné hogy tudjon mivel jàtszani"aug. 12. 20:36
1/8 anonim válasza:
hosszú kiküldetésre megy és oda kéne neki a cucc, az utalást már elindította és becsatolt egy kamu átutalási igazolást.:)
2/8 anonim válasza:
Nem egy iPhone kategória, de babakocsit árulok 35 ezerért, és valaki írt, hogy neki sok lenne az útiköltség, úgyhogy eljönne érte, de adjam oda ingyen.
3/8 anonim válasza:
“Most elment minden pénz apám temetésére, úgyhogy most nem tudnám kifizetni, de eskü jövő hónapban megadom. De a gyereknek most kéne, mert most lesz a szülinapja, és pont erre vágyik.”
4/8 anonim válasza:
Nálam nem igazán szoktak alkudni. Olyan árat szoktam megszabni a használt holmijaimra, hogy a vevő úgy érezze jó vásárt csinál. Én magam viszont szoktam ajánlatot tenni ha használtan vennék valamit és magasnak gondolom az árát. Ilyenkor viszont nem szánalmat kelteni próbálok, legfeljebb racionális alapon megindoklom, hogy a használt termék nekem miért csak annyit ér meg.
5/8 anonim válasza:
Nem is az indok volt nálam a legdurvább, hanem maga a tény hogy egyszer feltettem (egy amúgy rohadt drága és szép) folyékony szappanadagolót, én úgy gondoltam hogy jelképes összegért, 990 forintért. És többen írtak, hogy próbáljanak alkudni. Ebből már hova? Egyszer feltettem egy Vans cipőt ami sose volt rajtam és évekig kerülgettem, 2500 forintért. Írtak, akkor is többen, hogy mennyi az alja. Nem hittem el.
6/8 anonim válasza:
Azt én sem értem, mikor valaki a jelképes összegből alkudni akar, bár én nem tapasztaltam csak hallottam ilyet. Az ilyennek megmondanám, hogy nem a terméket kell megfizetnie, hanem az én munkámat, amiért meghirdettem, lefényképeztem, leveleztem az érdeklődőkkel, és nem egyszerűen a kukába dobtam a felesleges holmimat. Ugyanakkor ott van a másik véglet is, mikor valaki az új termék áránál csak 10 %-al akarja olcsóbban adni a garancia nélküli használt cuccát, amire még rájön a szállítási költség.
7/8 anonim válasza:
Szekrenysort hirdettem 35.000 forintért. Másfél évvel előtte vettük 200.000 ért. Jöttek hogy lehet e 20
Meg a mit tud a Szekrenysor ennyiért? Hát mit tudna? 🤣
Most született a lány, kéne neki bútor, mert nem tudtak hogy terhes az asszony, és pont ilyenre vágyik, 5000-ert jöhetnek érte.. Hogyne. Persze. 🤣
8/8 anonim válasza:
Én eleve úgy rakom fel a jófogásra a hírdetéseimet, hogy "alku nincs, csere nem érdekel". Aztán ha valaki mégis bepróbálkozik akkor elhajtom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!