Mit érdemes behozni Olaszországból, Németországból, Ausztriából?
Figyelt kérdés
Sokat ingázok ezen a részen és gondoltam, hogy hazafelé úton hoznék be pár dolgot és itthon eladnám.
Mik azok a dolgok, amire itthon kereslet lenne?
-tészta
-konzervek
-tisztálkodási szerek
-fertőtlenítő szerek
aug. 11. 17:35
11/19 anonim válasza:
Nem hinném, hogy jelentős haszonnal el tudnád adni ismeretleneknek, annyival nem olcsóbb semmi. Legfeljebb családot, rokonokat, közelebbi barátokat lehet érdemes megkérdezni, hogy nekik kell-e valami ami ott olcsóbb. Én Németországból sört, élelmiszereket, és DM-es termékeket szoktam hozni a családnak ha már úgy is jövök, van ami valamivel olcsóbb mint itthon. Megkérdezem mi kell, aztán ami olcsóbb azt hozok. Volt már olyan, hogy a Pick szalámit megérte visszautaztatni Magyarországra.
12/19 anonim válasza:
ezzel elég sokan foglalkoznak. Kérdés, hogy tud-e olyan mennyiséget behozni, ami tényleges hasznot hoz. Azt nézném meg melyik a legkisebb termék, amin elég sok pénzt tudok csinálni.
13/19 A kérdező kommentje:
3.5 tonnás furgonnal járok, kb 1.2 tonna áru beférne.
aug. 11. 20:47
14/19 anonim válasza:
Akkor nagykerként kell működni. Kis árréssel nagy mennyiséget hozni boltoknak.
15/19 A kérdező kommentje:
Alapvetően sofőrként járok ki a cégnek ahol dolgozom és vissza mindig üresen jövök. (fémipari cég), ezért gondoltam hogy hazafelé maszekba hoznék haza.
aug. 11. 20:57
16/19 anonim válasza:
És milyen szállítólevelet fogsz felmutatni a 1,2 tonna magáncuccról? Egyáltalán tiéd a kamion vagy a cégé?
17/19 A kérdező kommentje:
Miért is kellene szállítót felmutatni, ha blokkom van a termékekről?
aug. 12. 06:52
18/19 anonim válasza:
Mert, ha nem a tiéd a kamion, akkor a blokkal semmire se mész…nem mellesleg 1,2 t áru kereskedelmi mennyiség
19/19 anonim válasza:
Ezt hívják úgy, hogy álmodik a nyomor...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!