Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » CVC kód nélküli bankkártya...

CVC kód nélküli bankkártya használhatatlan magyarországi online fizeteshez?

Figyelt kérdés
Letöltöttem a MÁV-appot, hogy tudjak online vonatjegyet venni, de nem tudok rajta fizetni, mert az én bankkártyámnak nincs CVC kódja. Nem magyar bank, nem magyar bankkártya. Nálunk nincs csak a hitelkártyákon ilyen kód. Van valami ötlet, hogyan lehetne mégis használni ezt az app-ot kód nelkul?
aug. 11. 08:08
 1/10 anonim ***** válasza:

Mondanám, hogy csinálj simple, barion vagy paypal-t hátha azzal tudsz, de ott is kell a cvc szám.

Én OTP-sként pl OTP appon (vagy neten) megtudom nézni a kártyám adatait, esetleg ha megnézed a bankod online oldalán a kártyád adatait akkor sem fog mutatni cvc kódot rá?

Legrosszabb esetben kénytelen vagy automatába vagy jegypénztárba megvenni.

aug. 11. 08:19
 2/10 krwkco ***** válasza:
41%

Próbáltad azt, hogy a továbblépés kedvéért beleírsz a mezőbe valami random számot? Pl. 000.

Elképzelhető, hogy amikor az alkalmazás a banki csatornákon keresztül lekérdezi az érvényességet, akkor bármilyen kódra azt kapja, hogy OK. Ez egy ésszerű megoldás lenne a kártyatársaság részéről.

De pl. van beállítható limit online vásárlásra a kártyán? Mert, ha nincs akkor elképzelhető, hogy a kibocsájtó nem akarta, hogy ezzel a kártyával online vásároljanak. Vagyis nem csak az a gond, hogy nincs CVC.

Még az is lehet a megoldás, hogy egy azonosított csatornán megkérdezed a bankodat. Hátha van CVC kód, csak értelmes módon nem nyomtatják rá a kártyára.

aug. 11. 08:23
 3/10 A kérdező kommentje:

Na igen, letöltöttem ezt a Simple cuccot, de azon is kérte a kódot... Az én bankok nem használ iylen kódot a normál bankkartyakhoz, csak a creditcard-hoz, az meg nekem nincs.

Az automatan sikerült fizetni, csak ez nekem így egyszerűbb lett volna, hogy előre megveszem a jegyet...

Más kérdés, nem tudom abban tudsz e segiteni: a 200E buszra hogy tudok jegyet venni, ha a Ferihegy vonatallomasrol mennék?

aug. 11. 08:24
 4/10 anonim ***** válasza:

#3 Ugyan úgy

A MÁV-START Zrt. jegykiadó automatáiban (Ferihegy vasútállomáson is) és pénztáraiban.

aug. 11. 08:26
 5/10 A kérdező kommentje:

2

Online tudok vele vasarolni a kibocsátó országban, illetve működik külföldi weboldalakon is, az egyetlen kivétel Magyarország... Libri konyvutalvanyt akartam a múltkor venni és ahhoz is kellett a kód. Azt mondjuk megoldottam, mert otthon voltam és a férjemnek van hitelkartyaja iyg ő fizette ki.

aug. 11. 08:26
 6/10 A kérdező kommentje:

4

Szuper. Köszönöm szépen

aug. 11. 08:27
 7/10 anonim ***** válasza:

#6 Szívesen.

Akkor ez esetben itthon valószínűleg online szinte semmit sem tudsz megvásárolni.

aug. 11. 08:27
 8/10 A kérdező kommentje:
Hát igen, úgy néz ki... De vegulis akkor majd megoldom így az automatánál. Ha nem menne -nem vagyok egy műszaki zseni- a sofornel lehet jegyet venni? Ha igen akkor az csak kp lehet, vagy lehet nála bankkartyaval is fizetni?
aug. 11. 08:31
 9/10 anonim ***** válasza:
Legjobb tudomásom szerint csak kp-ra lehet venni a sofőrnél, ha lehet.
aug. 11. 08:32
 10/10 A kérdező kommentje:
Ok. Köszönöm szépen a sok segítséget 🤗
aug. 11. 08:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!