CVC kód nélküli bankkártya használhatatlan magyarországi online fizeteshez?
Mondanám, hogy csinálj simple, barion vagy paypal-t hátha azzal tudsz, de ott is kell a cvc szám.
Én OTP-sként pl OTP appon (vagy neten) megtudom nézni a kártyám adatait, esetleg ha megnézed a bankod online oldalán a kártyád adatait akkor sem fog mutatni cvc kódot rá?
Legrosszabb esetben kénytelen vagy automatába vagy jegypénztárba megvenni.
Próbáltad azt, hogy a továbblépés kedvéért beleírsz a mezőbe valami random számot? Pl. 000.
Elképzelhető, hogy amikor az alkalmazás a banki csatornákon keresztül lekérdezi az érvényességet, akkor bármilyen kódra azt kapja, hogy OK. Ez egy ésszerű megoldás lenne a kártyatársaság részéről.
De pl. van beállítható limit online vásárlásra a kártyán? Mert, ha nincs akkor elképzelhető, hogy a kibocsájtó nem akarta, hogy ezzel a kártyával online vásároljanak. Vagyis nem csak az a gond, hogy nincs CVC.
Még az is lehet a megoldás, hogy egy azonosított csatornán megkérdezed a bankodat. Hátha van CVC kód, csak értelmes módon nem nyomtatják rá a kártyára.
Na igen, letöltöttem ezt a Simple cuccot, de azon is kérte a kódot... Az én bankok nem használ iylen kódot a normál bankkartyakhoz, csak a creditcard-hoz, az meg nekem nincs.
Az automatan sikerült fizetni, csak ez nekem így egyszerűbb lett volna, hogy előre megveszem a jegyet...
Más kérdés, nem tudom abban tudsz e segiteni: a 200E buszra hogy tudok jegyet venni, ha a Ferihegy vonatallomasrol mennék?
#3 Ugyan úgy
A MÁV-START Zrt. jegykiadó automatáiban (Ferihegy vasútállomáson is) és pénztáraiban.
2
Online tudok vele vasarolni a kibocsátó országban, illetve működik külföldi weboldalakon is, az egyetlen kivétel Magyarország... Libri konyvutalvanyt akartam a múltkor venni és ahhoz is kellett a kód. Azt mondjuk megoldottam, mert otthon voltam és a férjemnek van hitelkartyaja iyg ő fizette ki.
4
Szuper. Köszönöm szépen
#6 Szívesen.
Akkor ez esetben itthon valószínűleg online szinte semmit sem tudsz megvásárolni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!